Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Urine OFF

Urine Off städar bort urinfläckar på djupet och bryter ner urinen så att även de mest envisa dofterna försvinner. Tack för att du väljer Urine Off – där dofter och fläckar inte har en chans.

Urine Off - För effektiv luktborttagning!

Att ha problem med olyckor hemma när din hund eller katt råkar kissa inne, eller är stressad och markerar är aldrig kul. Ett effektiv rengöringsmedel är av högsta vikt för att inte bara dra omkring urindoften och då uppmana djuret att kissa på samma plats igen.

Vanliga rengöringsmedel som bara är till för att städa bort smuts tar inte alltid hand om urinfläckar på bästa sätt. Vi människor kanske inte direkt känner lukten längre efter städningen, men våra husdjur som har ett mycket bätte luktsinne kan identifiera "kissplatsen" och kissa där igen.

Urine Off bryter ner urinen så att även de mest envisa dofterna försvinner. Tack för att du väljer Urine Off – där dofter och fläckar inte har en chans.

Stress som orsak till att ditt husdjur kissar inne

Stress kan vara högst påtagligt för våra husdjur - förändringar i hemmet, nya familjemedlemmar (eller familjemedlemmar som inte längre är i hemmet, t.ex. för att de har rest bort över en tid) Om du inte har provat Feliway för katter eller Adaptil för hund, kan det vara värt att prova. De innehåller feromoner som naturligt lugnar dina djur.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1