Gå till huvudinnehållet

Al-ko

På Granngården är vi glada att kunna erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av riktig tysk kvalitet från AL-KO. Varumärket utvecklar och tillverkar innovativa trädgårdsmaskiner för olika behov och användningsområden.

ALKO står för säkerhet, komfort och glädje. Detta kommer till uttryck i deras identitet som speglas i deras produkter. De lever för kvalitet och har som motto att förbättra livskvaliteten för sina kunder - Quality for Life.

AL-KO snöslunga - bäst i test!

Letar efter en snöslunga av hög kvalitet hittar du både prisvärda och kvalitativa slungor från AL-KO hos oss på Granngården. Vi erbjuder flera modeller som vunnit i olika snöslunge-test och fått utmärkelserna "bäst i test" av snöslungor i bland annat Råd & Rön. Från varumärket vars serie slungor går under namnet SnowLine. Slungorna oremieras för sin komfort och kvalitet och har flera justerbara och flexibla manövreringselement. Självklart finns AL-KO SnowLine både som enstegs- och tvåstegsmodell beroende på om du vill ha en stor eller liten snöslunga. Vi erbjuder även reservdelar som brytpinne och drivrem.

AL-KO Robotgräsklippare

Hos oss hittar du serien robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho. Tystgående robotgräsklippare som klarar gräsmattor från 450 m² till 2000m² utan problem. Robotklipparna kan styras med AL-KO inTOUCH appen och klarar lutningar från 35% till 45%. Alla robotarna i serien klarar passager ner till 60 cm! Detta är robotklippare att förlita sig på.

Köp produkter från AL-KO online

Välj bland maskiner, blandare, pumpar, vedklyvar och snöslungor och köp AL-KO hos oss. Du kan alltid köpa produkter online på granngården.se med hemleverans eller direkt på plats i någon av våra 110+ butiker. Välkommen!

38 produkter

Visar sida 1 av 2