Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

AL-KO

AL-KO är synonymt med trädgårdsprodukter som prioriterar säkerhet, komfort och glädje. Deras högkvalitativa och användarvänliga sortiment inkluderar bland annat robotgräsklippare, vattenpumpar och snöslungor. Grundat av Alois Kober i Kötz, Tyskland, år 1931, har AL-KO utvecklats till att bli en framstående tillverkare inom trädgårdsteknik och andra teknikprodukter som förbättrar människors livskvalitet.

AL-KO - Tysk kvalitet för trädgården

AL-KO står för säkerhet, komfort och glädje i trädgården. De strävar efter att förbättra livskvaliteten för sina kunder genom högkvalitativa och användarvänliga produkter. De lever för kvalitet och har som motto att förbättra livskvaliteten för sina kunder - Quality for Life. AL-KO grundades 1931 av Alois Kober i Kötz, Tyskland. Från att ha tillverkat kälkar och släpvagnar har företaget utvecklats till en ledande tillverkare av trädgårdsteknik och andra teknikprodukter.

Historia

AL-KO är en tysk tillverkare av trädgårdsmaskiner, fritidsfordon och andra teknikprodukter. Företaget grundades 1931 av Alois Kober i Kötz, Tyskland. Ursprungligen tillverkade AL-KO kälkar och släpvagnar, men snart började man också producera maskiner för jordbruk och trädgård. Under andra världskriget var företaget tvunget att producera militär utrustning, men efter kriget återgick man till tillverkning av civila produkter. Idag är AL-KO ett ledande varumärke inom trädgårdsteknik och har ett brett utbud av produkter, inklusive snöslungor, vattenpumpar och vedklyvar. Företaget har en stark kundorienterad inställning och har som mål att alltid erbjuda hög kvalitet, säkerhet och användarvänlighet i sina produkter.

Varför välja AL-KO?

AL-KO erbjuder högkvalitativa och användarvänliga produkter för trädgården. Deras produkter är robusta, pålitliga och utformade för att underlätta trädgårdsarbetet för kunderna. AL-KO strävar efter att förbättra livskvaliteten för sina kunder genom att erbjuda säkerhet, komfort och glädje i trädgården.

Hur skiljer sig AL-KO från andra märken?

AL-KO är kända för att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Deras produkter är robusta och pålitliga, vilket gör dem till ett pålitligt val för kunderna. AL-KO har en stark kundorienterad inställning och har som mål att alltid erbjuda hög kvalitet, säkerhet och användarvänlighet i sina produkter.

Vem kan dra nytta av AL-KO:s produkter?

AL-KO riktar sig till alla som vill ha högkvalitativa och användarvänliga produkter för trädgården. Deras produkter är lämpliga för både professionella trädgårdsmästare och för hemmabrukare. AL-KO har ett brett utbud av produkter, inklusive snöslungor, robotgräsklippare, vattenpumpar och vedklyvar.

AL-KO Produktutbud!

AL-KO Snöslungor – bäst i test!

Letar du efter en snöslunga av hög kvalitet så hittar du prisvärda och kvalitativa slungor från AL-KO på Granngården. Vi erbjuder modeller som hamnat på guldpall i olika snöslunge-test, exempelvis “Bäst i Test" i bland annat Råd & Rön. Dessa snöslungor kommer från AL-KO:s SnowLine-serie och är kända för att erbjuda både komfort och hög kvalitet. AL-KO erbjuder även reservdelar som kilremmar och drivremmar hos Granngården.

AL-KO Robotgräsklippare

Hos oss hittar du serien robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho. Tystgående robotgräsklippare som klarar gräsmattor från 450 m² till 2000m² utan problem. Robotklipparna kan styras med AL-KO inTOUCH appen och klarar lutningar från 35% till 45%. Alla robotarna i serien klarar passager ner till 60 cm! Detta är robotklippare att förlita sig på.

AL-KO Vattenpumpar

AL-KO är också känt för sina högkvalitativa vattenpumpar. Dessa pumpar är idealiska för bevattning, dränering och vattenförsörjning, och finns i olika modeller för olika ändamål. AL-KO vattenpumpar är robusta och pålitliga, och de flesta modeller är självsugande, vilket innebär att de kan suga vatten från en djup brunn eller en annan källa utan problem. AL-KO vattenpumpar är utformade med användarens bekvämlighet i åtanke, med funktioner som enkel manövrering och lätt rengöring. De flesta modeller är också utrustade med en automatisk avstängningsfunktion som stänger av pumpen när vattnet är slut, vilket minskar risken för skador och förlängning av pumpens livslängd.

Köp produkter från AL-KO online

Välj bland maskiner, blandare, pumpar, vedklyvar och snöslungor och köp AL-KO hos oss. Du kan alltid köpa produkter online på granngården.se med hemleverans eller direkt på plats i någon av våra 100+ butiker. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
35 produkter

Visar sida 1 av 2