Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Is-Fritt Halkbekämpning

IS-FRITT är ett effektivt strömedel av krossade lecakulor som ger bra grepp på snö och is. Halkbekämpning som är snäll mot miljön och även är idealisk för dammbindning under sommarhalvåret. Is-Fritt är tillverkat av bränd lera och är en ren naturprodukt utan kemikalier. Perfekt att strö ut på uppfart, trottoar och andra ytor där det föreligger halkrisk.

Is-Fritt – naturlig halkbekämpning

Ett naturligt strömedel av krossade lecakulor ger bra grepp på snö och is. Det väger cirka 80 procent mindre än sand, vilket gör det enkelt att bära och strö ut. Tillverkat av bränd lera är det en ren naturprodukt utan kemikalier. Hos Granngården hittar du även ett stort sortiment av olika sorters vägsalt och tösalt.

Efter vintern kan Is-Fritt sopas ut i rabatten och fungerar jordförbättrande. Skonsamt för växter, djur, betong och avloppssystem, och mildare mot djurens tassar. Ett utmärkt alternativ till sand och salt. Ett halkbekämpningsmedel som är perfekt för att hålla det isfritt; på uppfarter, trottoarer, trappor och andra ytor med halkrisk.

Dessutom bidrar det inte till korrosion eller miljöskador som salt kan orsaka, vilket gör det till ett hållbart val. Produkten är även idealisk för dammbindning under sommarhalvåret, vilket ytterligare ökar dess användbarhet året runt.

✔︎ Skydd mot halka med naturligt material: Is-Fritt Leca Safe

✔︎ Tillverkat av krossad Leca lättklinkel

✔︎ Skonsamt mot djurens tassar

✔︎ Biologiskt nedbrytbart

✔︎ Inga kemikalier

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1