Gå till huvudinnehållet

Kingsland

Kingsland är primärt känt för sina finkänsliga kombinationer av klassiskt hästmode med modern design. Designen är traditionell och kvaliteten och passformen utmärkt, även uppe på hästryggen passar de väl utan att glipa eller begränsa rörligheten.

Klassiskt ridmode med utmärkt passform

Kingsland är ett norskt märke och företag som grundades år 1999 av Lin E. Kingsrød som idag har vuxit till en av världens största tillverkare av utrustning och kläder inom hästsport. Helt enkelt ett berömt internationellt företag inom hästsportmode. Från början startade Lin företaget då hon själv var tävlingsryttare men saknade något som var nytt och innovativt på marknaden. Hon säger själv att till och med ridbyxorna saknade något och därför började hon designa ett eget sortiment och använde sitt hus som lager. Designen var traditionell men kvaliteten och passformen var hästlängder från konkurrenterna.

Klassiskt hästmode med modern design

Med tiden har Kingsland växt och är idag en av världens största tillverkare av utrustning och kläder inom hästsporten. Kingsland är mest känt för sin finkänsliga kombination av klassiskt hästmode med modern design. Det klassiska ridmodet med ny exklusiv design och högkvalitativa material är en klar favorit hos många av världens toppryttare samt hobbyryttare.

Köp Kingsland hos Granngården

Hos oss på Granngården säljer vi mycket ur Kingslands sortiment som till exempel ridbyxor, ridleggings, ridstrumpor, jackor, västar, pikétröjor, schabrak, grimmor samt accessoarer som hjälm- och stövelväskor samt nummerlappar. Utöver vårt stora utbud från Kingsland har vi ett komplett hästsortiment för häst och ryttare - så att du smidigt kan hitta allt du behöver på en och samma plats. För att handla online så går du helt enkelt in på granngården.se och klickar hem de produkter du behöver (med hemleverans eller uthämtning) - perfekt om du bor en bit från närmsta Granngården-butik. Handla bekvämt och prova i lugn och ro - välkommen till oss på Granngården!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
56 produkter

Visar sida 1 av 2