Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Trädgård från Granngården

Trädgård

Om Trädgård

Vi på Granngården är stolta över att erbjuda ett komplett sortiment för din trädgård. Oavsett om det gäller planteringsjord, trädgårdsredskap, växter, bevattning, gödsel eller odling har vi allt som behövs för ett jordnära liv i gräset, rabatten och växthuset i trädgården.

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar och odlingsprojekt med kvalitetsprodukter från Granngårdens. Beställ smidigt online på granngården.se med hemleverans ända till dörren eller besök i din närmsta Granngården-butik.

Planteringsjord, såjord och trädgårdsjord

Vi har ett brett sortiment av jord som passar för alla trädgårdar och grönområden. Granngårdens egen planteringsjord passar växter som kräver lite mer och fungerar lika bra i kökslandet som drivbänken. Vi har dessutom naturgördslad och KRAV-märkt planteringsjord för ekologisk odling av små och stora plantor. Tänk på att du kan beställa en hel pall planteringsjord med hemleverans direkt till dörren, smidigt och enkelt utan jord i bilen!

För dig som är ute efter jordförbättring till din matjord har vi både trädgårdjord och såjord i sortimentet, perfekt klämpat som just jordförbättring. 

Kompostera och gödsla i trädgården

Som komplement till jordförbättring kan en kompost spela en avgörande roll. Kika på vårt kompostsortiment och välj en kompost som passar för hur du vill ha kretsloppet hemma hos dig. Utöver gödsel och kalk som tillskott i exempelvis din pallkrageodling, passar kompostavfall väldigt bra att använda som näringstillskott. Det är en uppskattad organisk variant av gödning för dina växter och planteringar.

Grön gräsmatta i trädgården

Läs gärna mer om hur du får en grön gräsmatta med rätt maskiner och tillbehör på vår sida om gräsklippare. Just trädgårdsmattan handlar mycket om hur du klipper den och håller efter gräset. Det finns olika gräsklippare med olika tekniker som ger olika resultat. Förutom klippning är det bra att investera i riktigt bra gräsfrö som ger långsiktigt bra resultat Läs mer om hur du anlägger en bra gräsmatta och köper rätt gräsfrö som passar just din trädgård. Glöm inte bort att vattna i trädgården!

Trädgårdsredskap

Bra tillbehör i trädgården är såklart trädgårdsredskap av olika slag. Varje hus eller gård är olika och du behöver redskap som passar din trädgård eller odling. Kika bland våra kvalitativa trädgårdsredskap och se vad som kan vara tills stor hjälp i ditt trädgårdsarbete. Gårdspump Kronan är en perfekt dekoration i trädgården.

Välkommen in och köp produkter och tillbehör för din trädgård i Granngårdens butiker eller beställ online på granngården.se med hemleverans!

tradgard-fagelmat-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Småfåglar
tradgard-tradgardsmaskiner-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Maskiner
tradgard-jord-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Jord
tradgard-godsel-granngarden-222x160.png
Gödsel
tradgard-odla-plantera-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Odla & Plantera
Köp växter online på granngården.se
Växter
tradgard-tradgardsredskap-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Trädgårdsredskap
tradgard-skadedjursbekampning-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Skadedjur
Köp allt för kompost online hos granngården.se
Kompost
köp bevattning och bevattningssystem online hos granngården.se
Bevattning
Köp gräsfrö online på granngården.se
Gräsfrö
Köp växtstöd & spaljé online på granngården.se
Växstöd & Spaljé