Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Neudorff

Du som kund kan vara säker på att du får miljövänliga och effektiva produkter för din trädgårdsodling när du använder produkter från Neudorff. Neudorff är experter inom gödning, insektsbekämpning och kompostering.

Gödning, insektsbekämpning och kompostering

Neudorff är varumärket bakom miljöanpassade produkter för växter, trädgården och hemmet. Deras produkter hjälper till att hålla dina växter friska och håller huset fritt från skadeinsekter. De använder i största möjliga utsträckning råvaror som är förnyelsebara och av hög kvalitet med så liten miljöpåverkan som möjligt. Neudorff är ett bra val för dig och för miljön med liten påverkan på omvärlden. Du kan köpa produkter för trädgården och hemmet från Neudorff i Granngårdens butiker och direkt online på granngården.se.

Neudorff för hobbyodlare och yrkesodlare

Neudorff är ett tyskt bolag som härstammar från 1854 och numera finns med ett brett produktsortiment i Sverige. Det svenska sortimentet innefattar gödsel, växtskyddsmedel, kompostprodukter och rengöring. Deras företagsfilosofi och koncept är helhet. Neudorff vill erbjuda helhetslösningar inom växtvård som får sin kraft från naturen. Att skona miljön i största utsträckning. Du som kund kan därmed vara säker på att du får miljövänliga produkter för din trädgårdsodling när du använder produkter från Neudorff.

Produkter för trädgården från Neudorff

Trädgårdsodlare och yrkesodlare använder Neudorffs produkter inom gödning, insektsbekämpning, kompostering, mot myror, ogräs, sniglar och för rengöring och växtskydd. Det finns alltså något för alla med hem, trädgård och växter. Du hittar alla kvalitetsprodukter inom kompostering, gödsel, samt växtnäring och medel mot skadedjur i våra kategorier på granngården.se. Du kan jämföra och se vad som passar dig och din trädgård bäst. Neudorff är ett klokt val med många miljöanpassade produkter som ger dig en helhet när du arbetar med din trädgård.

Se hela vårt utbud inom Skadedjursbekämpning. Välj Neudorff och gör ett bra val för miljön och din trädgård. Köp produkter för växter, trädgård och hem från Neudorff hos Granngårdens butiker eller köp online på granngården.se

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
27 produkter

Visar sida 1 av 1