Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hills Science Plan – Hundfoder & Kattmat

Hill's Science Plan är riktad, vetenskapligt utformad näring som tillgodoser din hund och katts unika behov, oavsett ålder och storlek. Hill's erbjuder kattmat och hundfoder som är framtaget i samarbete med veterinärer och ger förstklassig näring för alla dina hundar och katters livsttadier. Smakrik livskvalitet som är anpassat efter ditt husdjurs specifika ras, ålder, aktivitetsnivå och medicinska behov.

Hills Science Plan – Hundfoder & Kattmat

Hos Hills lever man för det speciella bandet som bildas mellan dig och ditt husdjur. Hills garanterar optimal näringsbalans i sitt djurfoder Science Plan och det håller en tveklöst hög kvalitetsnivå för ditt husdjurs specifika ras, ålder och medicinska behov. Det är därför många veterinärer väljer att utfordra sina husdjur med Hills kattmat och hundfoder.

Hills Science Plan är en ledande varumärke inom djurfoder och har funnits sedan 1929. Hills har en lång tradition av omsorg och innovation när det gäller utvecklingen av högkvalitativt djurfoder. Varumärkets mission är att ge djurägare det bästa näringsmässiga fodret för deras husdjur för att främja det speciella bandet mellan ägare och husdjur.

Varför Hills Science Plan är veterinärernas val?

Hills Science Plan är det främsta valet för veterinärer över hela världen. Hills har en omsorgsfullt utvecklad foderlinje med de absolut bästa och kliniskt bevisade ingredienserna. Varumärket har mer än 80 års erfarenhet av att utveckla högkvalitativt djurfoder och har fortsatt att leverera enastående resultat. När du väljer Hill's kan du vara säker på att du ger ditt husdjur det bästa av det bästa. När du väljer Hills kan vara säker på att du får ett hundfoder som håller högsta kvalitet, eller kattmat för din katts absolut bästa.

Hur Hills Science Plan skapar ett hälsosamt liv för ditt husdjur?

Näring är nyckeln till ett hälsosamt och långt liv för ditt husdjur. Hills Science Plan-listan innehåller de viktigaste näringsämnena för husdjur kolhydrater, proteiner, fetter, mineraler, antioxidanter och vitaminer. Energinivåerna i foder kommer huvudsakligen från kolhydrater, protein och fetter, och Hills balanserar ut dessa efter ditt husdjurs behov i sina olika hundfoder och kattmat.

Hills Science Plan foder innehåller mineraler, vitaminer och antioxidanter som behövs för att underhålla husdjurens kropp som helhet, inklusive skelett, muskler och andra kroppsfunktioner. Hills Science Plan har en exakt balans av 50 näringsämnen baserat på evidensbaserad forskning. Denna balans är noga avvägd för att undvika snedfördelning av något näringsämne och säkerställa en bra harmoni i fodret.

Hills – Kattmat

Hills Science Plan erbjuder både torrfoder och blötmat som är anpassade för din katts specifika behov. Sortimentet består av smakrika alternativ som tillfredsställer kattens smaklökar, samtidigt som de tillhandahåller nödvändig näring.

Oavsett om din katt behöver stöd för matsmältning, viktreglering eller har andra hälsoutmaningar, så har Hills kattmat lösningen för din katt. Hills kattfoder är framtaget tillsammans med veterinärer, är fri från onödiga tillsatser och är en pålitlig måltid för din katts hälsa.

Hills – Hundfoder & hundmat

Hills Science Plan erbjuder högkvalitativt torrfoder och näringsrikt våtfoder som tillgodoser varje enskild hunds specifika behov. Utbudet innefattar olika varianter som tillfredsställer hundens smak samtidigt som de tillhandahåller optimal näring.

Oavsett om din hund har ledproblem, känslig mage eller behöver stöd för viktkontroll, så har Hills hundfoder den rätta lösningen. Hills hundmat är veterinärrekommenderad, innehåller inga onödiga tillsatser och är en trogen följeslagare för din hunds välmående.
Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Hill's Science Plan hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
48 produkter

Visar sida 1 av 2