Gå till huvudinnehållet

Hill's science plan foder

Hills garanterar optimal näringsbalans i sitt djurfoder Science Plan och det håller en tveklöst hög kvalitetsnivå för ditt husdjurs specifika ras, ålder och medicinska behov.

Veterinärens val

Hos Hill's lever man för det speciella bandet som bildas mellan dig och ditt husdjur.

De anstränger sig för att ge dig det bästa näringsmässiga fodret för ditt husdjur. Den vägen ser de till att ert band håller sig intakt.

Hills garanterar optimal näringsbalans i sitt djurfoder Science Plan och det håller en tveklöst hög kvalitetsnivå för ditt husdjurs specifika ras, ålder och medicinska behov. Det är därför veterinärer väljer att utfordra sina husdjur med Hills djurfoder.

Hills hund och kattfoder är veterinärernas val

Hills har sedan starten 1929 i mer än 80 år utvecklat foder med en tradition av omsorg och innovation. Det är tack vare den omsorgsfulla framtagningen av foder med de absolut bästa och kliniskt bevisade ingredienserna som gör Hills foder ett populärt val bland världens veterinärer. När du väljer Hills kan vara säker på att du får ett hundfoder som håller högsta kvalitet, eller kattmat för din katts absolut bästa.

Näringssammansättning Hills foder Science Plan

Enligt Hills är nyckeln till ett långt och hälsosamt liv för din hund eller katt just rätt näring. Hills listar de viktigaste näringsämnena för husdjur när det gäller foder och näring som: vatten, kolhydrater, proteiner, fetter, mineraler, antioxidanter, vitaminer. Energin till ditt husdjur kommer huvudsakligen från kolhydrater, protein och fetter – Vilket Hills balanserar ut efter ditt husdjurs behov i sina olika hundfoder och kattmat.

Mineraler, vitaminer och antioxidanter behövs för att underhålla husdjurens kropp som helhet, bland annat skelett, muskler och andra kroppsfunktioner. Baserat på evidensbaserad forskning så innehåller Hills kompletta djurfoder Science Plan en exakt balans av 50 näringsämnen. Balansen är noga avvägd för att undvika snedfördelning av något näringsämne och säkerställa en bra harmoni i fodret.

Granngården har ett stort urval av Hills hundfoder och kattmat i lager. Köp djurfoder från Hills i butik eller direkt online på Granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

80 produkter

Visar sida 1 av 3