Gå till huvudinnehållet

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Ett batteri till över 200 maskiner -Det är imponerande!

Stolta återförsäljare av Ryobi tools
Stolta återförsäljare av Ryobi Tools

Ryobi - Batteridrivna Verktyg för Hemmafixare och Proffs

Ryobi är en av marknadens största och mest kompetenta tillverkare av verktyg och maskiner. Med en stark drivkraft att erbjuda mer kraft, längre driftstid och en avancerad teknologi ar Ryobi blivit en föredragen partner för både hemmafixare och proffs. Bland Ryobis sortiment hittar du elhandverktyg, batteridrivna eller elektriska samt bensindrivna trägårdsmaskiner, gräsklippare, grästrimmers, häcksaxar, handverktyg, högtryckstvättar och mycket mer. Anledningen till att Ryobi är marknadens mest kompletta konsumentvarumärke inom verktyg och trädgårdsmaskiner är att de erbjuder unika produkter där användningskomfort och innovation kombineras. Vi på Granngården är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av Ryobis produkter i våra butiker och på granngården.se.

ryobi-150+tools-granngarden.png

Ryobi batterisystem ONE+™

Ryobis batteriplattform ONE+™ är en av de mest mångsidiga på marknaden och är kompatibel med över 200 olika verktyg i serien! Med ett batteri kan du driva ett brett utbud av verktyg, vilket gör det enkelt och bekvämt att byta mellan olika arbetsuppgifter, idag upp till 200+ olika verktyg, bättre blir det inte. I sin ONE+™ serie har de även så kallade hybridmaskiner som fungerar både med ONE+™ batteri och med elkabel, vilket ger ännu mer flexibilitet.

Ryobi ONE+™ batteristyrka 18V

18V är en standardplattform för batterier i sladdlösa verktyg. Tillräckligt med kraft för att köra olika typer av verktyg som grästrimning, häcktrimning och beskärning. Batteriet har nästan samma vikt som för elektriska verktyg. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårds- och elverktyg. Ju högre Ah - desto kraftigare batteri och gångtid. Nu finns även Hybrid som har både el och batteri = inga avbrott i arbetet.

Ryobi ONE+™ batteristyrka 36V

36V plattformen är avsedd för större trädgårdar och är speciellt konstruerade för att arbeta med kraftfulla verktyg såsom motorsågar och gräsklippare. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårdsmaskiner. Ju högre Ah desto kraftigare batteri och längre drifttid.

Verktyg från Ryobi

Ryobi riktar sig mot hantverkare som söker högkvalitativa verktyg till bra priser. Oavsett om du är proffs eller hemmafixare, hittar du ditt nästa verktyg från Ryobi. Deras Lithium teknologi har blivit populär för att det ger dig som användare ökad komfort och effektivitet i arbetet oavsett om det är i jobbet, hemmet eller ute i trädgården. Ryobi har både stationära och bärbara elverktyg och trädgårdsmaskiner. I Granngårdens sortiment hittar också högklassiga tillbehör som bland annat Lithium ONE+™ batterier med laddare inom samma områden.

Ryobi batteridriven grästrimmer och gräsklippare

Vi har ett brett urval av grästrimmers från Ryobi. Söker du en eldriven eller batteridriven batteridriven grästrimmer är Ryobi en av marknadsledarna på området. Vi har även modeller på hjul, trimmertråd från Ryobi och olika modeller av häcktrimmer. För dig som är på jakt efter en innovativ gräsklippare erbjuder vi bland annat hybridgräsklippare från Ryobi. Har du svårt att välja mellan batteridrivet eller eldrivet? Vi erbjuder hybridgräsklippare som är både eldriven och batteridriven -Det bästa från båda världar och du behöver inte välja! Modellen en modell fungerar både som en batterdriven gräsklippare och elgräsklippare.

Batteridriven kedjesåg från Ryobi

I vårt breda sortiment av kedjesågar finns batteridriven kedjesåg från Ryobi, en lätt och smidig maskin med en rad innovativa funktioner. Den batteridrivna kedjesågen har kapcitet som en 36V med funktioner som mekanisk kedjebroms, anti-vibrationssystem och borstlös motor.

Varför är Ryobi så bra? Miljö och utvecklingsfokus!

Svaret är enkelt; för sitt miiljö- och utvecklingsfokus! Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+™ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Även deras fokus på att framställa bensinsnålare trädgårdsmaskiner är ytterligare exempel på miljövänligt initiativ från Ryobi. Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi.

Varje år utvecklar Ryobi nya produkter med innovativ teknologi i ONE+™ systemet – där alla maskiner kan drivas av samma batteri! Du kan flytta ett batteri mellan ett svindlande utbud på fler än 200 verktyg, vilket täcker in alla dina gör-det-själv-, trädgårds- och bilbehov. ONE+™ har funnits till en rad trädgårdsredskap och elverktyg sedan 1996 – över 25 års ONE+™- innovation i ett verktygssystem. Det är därför ONE+™ systemet är marknadsledande inom batteridrivna gör-det-själv-produkter världen över. Alla Ryobi-verktyg har en slitstark konstruktion till ett överkomligt pris, samt en treårig garanti för extra trygghet.

Handla Ryobi online

På granngarden.se kan du enkelt köpa Ryobis produkter online. Oavsett om du letar efter en röjsåg, gräsklippare eller andra trädgårdsverktyg, har vi ett brett utbud att välja mellan. För effektiva och högklassiga verktyg till ditt hem eller trädgård är Ryobi det säkra valet. Du kan också besöka våra butiker för att se och känna på produkterna innan du köper dem.

Vi hjälper dig gärna!

Vi på Granngården finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har frågor eller behöver råd! Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
139 produkter

Visar sida 1 av 5