Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och därför ligger de i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+, tillsammans med Max Power, har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp i världen för miljöns bästa. Ett batteri till över 280 maskiner – det är imponerande!

Stolta återförsäljare av Ryobi tools
Stolta återförsäljare av Ryobi Tools

Ryobi – batteridrivna verktyg för hemmafixare & proffs

Ryobi är en av marknadens största och mest kompetenta tillverkare av verktyg och maskiner. Med en stark drivkraft att erbjuda mer kraft, längre driftstid och en avancerad teknologi ar Ryobi blivit en föredragen partner för både hemmafixare och proffs. I Ryobis sortiment hittar du elhandverktyg, batteridrivna eller elektriska samt bensindrivna trägårdsmaskiner, gräsklippare, grästrimmers, häcksaxar, handverktyg, högtryckstvättar och mycket mer. Anledningen till att Ryobi är marknadens mest kompletta konsumentvarumärke inom verktyg och trädgårdsmaskiner är att de erbjuder unika produkter där användningskomfort och innovation kombineras.

Vi på Granngården är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av Ryobis produkter i våra butiker och på granngården.se.

ryobi-150+tools-granngarden.png

Ryobi batterisystem ONE+™

Ryobis batteriplattform ONE+™ är en av de mest mångsidiga på marknaden och är kompatibel med över 280 olika verktyg i serien! Med ett batteri kan du driva ett brett utbud av verktyg, vilket gör det enkelt och bekvämt att byta mellan olika arbetsuppgifter, idag upp till 280+ olika verktyg, bättre blir det inte. I sin ONE+™ serie har de även så kallade hybridmaskiner som fungerar både med ONE+™ batteri och med elkabel, vilket ger ännu mer flexibilitet.

Ryobi ONE+™ batteristyrka 18V

Ryobis 18V-system är en standardplattform för batterier till sladdlösa verktyg. Tillräckligt med kraft för att köra olika typer av verktyg som grästrimning, häcktrimning och beskärning. Batteriet har nästan samma vikt som för elektriska verktyg. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårds- och elverktyg. Ju högre Ah – desto kraftigare batteri och gångtid. Nu finns även Hybrid som har både el och batteri = inga avbrott i arbetet.

Ryobi Max Power™ batteristyrka 36V

Ryobis 36V-system, Max Power, är plattformen avsedd för större trädgårdar och är speciellt konstruerade för att arbeta med kraftfulla verktyg såsom motorsågar och gräsklippare. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårdsmaskiner. Ju högre Ah, desto kraftigare batteri och längre drifttid.

Verktyg från Ryobi

Ryobi riktar sig mot hantverkare som söker högkvalitativa verktyg till bra priser. Oavsett om du är proffs eller hemmafixare, hittar du ditt nästa verktyg från Ryobi. Deras Lithium teknologi har blivit populär för att det ger dig som användare ökad komfort och effektivitet i arbetet oavsett om det är i jobbet, hemmet eller ute i trädgården. Ryobi har både stationära och bärbara elverktyg och trädgårdsmaskiner. I Granngårdens sortiment hittar också högklassiga tillbehör som bland annat Lithium ONE+™-batterier med laddare inom samma områden.

Batteridriven grästrimmer & gräsklippare från Ryobi

Vi har ett brett urval av grästrimmers från Ryobi. Söker du en eldriven eller batteridriven batteridriven grästrimmer är Ryobi en av marknadsledarna på området. Vi har även modeller på hjul, trimmertråd från Ryobi och olika modeller av häcktrimmer. För dig som är på jakt efter en innovativ gräsklippare erbjuder vi bland annat hybridgräsklippare från Ryobi. Har du svårt att välja mellan batteridrivet eller eldrivet? Vi erbjuder hybridgräsklippare som är både eldriven och batteridriven -Det bästa från båda världar och du behöver inte välja! Modellen en modell fungerar både som en batterdriven gräsklippare och elgräsklippare.

Batteridriven häcksax från Ryobi

I vårt sortiment av häcksaxar så är även här Ryobi en trygg kompanjon. Med sina batteridrivna häcksaxar i Ryobi ONE+ System; med exempelvis 60 cm diamantslipat och laserskuret svärd, ergonomiskt loophandtag och en grenkapacitet på 26 mm – då blir resultat mer än bra!

Batteridriven motorsåg från Ryobi

I vårt breda sortiment av kedjesågar finns batteridriven kedjesåg från Ryobi, en lätt och smidig maskin med en rad innovativa funktioner. Den batteridrivna kedjesågen har kapcitet som en 36V med funktioner som mekanisk kedjebroms, anti-vibrationssystem och borstlös motor.

Batteridriven röjsåg från Ryobi

Dags att röja upp i trädgården eller annan grönyta? I vårt sortiment av röjsågar så hittar du också Ryobis batteridrivna gräs- och och buskröjare – en röjsåg för tuffa tag. Variabel hastighet och fullt justerbara ergonomiska handtag.

Batteridriven sekatör från Ryobi

Vad sägs om en smart, hjälpsam och batteridriven sekatör? Ryobis batteridrivna brushless-sekatör ger effektiv beskärning med en hand. Med ett ergonomiskt softgrip-handtag, för optimal komfort och bättre grepp, kapar du grenar upp till 28 mm. Lätt och enkel att bära.

Batteridriven snöskyffel från Ryobi

Batteridriven snöskyffel till vintern? Gärna! I vårt sortiment av snöslungor så är Ryobis snöskyffel en stjärna. 25 cm arbetsbredd gör det snabbt att röja trottoarer, uppfarter, altaner och verandor. Du tar med lätthet bort snö för att undvika halka och öka tillgängligheten under vintertid.

Batteridriven Matt- och textiltvätt från Ryobi

I sortimentet städredskap hittar du Ryobis senaste tillskott i rengöringssegmentet: ONE+ Swift Clean. En batteridriven matt- och textilvårdsmaskin som effektivt tar bort fläckar och smuts från mattor, textilier och möbler.

Varför är Ryobi så bra? Miljö och utvecklingsfokus!

Svaret är enkelt: för sitt miiljö- och utvecklingsfokus! Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien ONE+™ har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Även deras fokus på att framställa bensinsnålare trädgårdsmaskiner är ytterligare exempel på miljövänligt initiativ från Ryobi. Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser.

Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi.

Varje år utvecklar Ryobi nya produkter med innovativ teknologi i ONE+™ systemet – där alla maskiner kan drivas av samma batteri! Du kan flytta ett batteri mellan ett svindlande utbud på fler än 200 verktyg, vilket täcker in alla dina gör-det-själv-, trädgårds- och bilbehov. ONE+™ har funnits till en rad trädgårdsredskap och elverktyg sedan 1996 – över 25 års ONE+™- innovation i ett verktygssystem. Det är därför ONE+™ systemet är marknadsledande inom batteridrivna gör-det-själv-produkter världen över.

Alla Ryobi-verktyg har en slitstark konstruktion till ett överkomligt pris. 2 års garanti från inköpsdatum för normal användning enligt användarmanualen. Registrerar du ditt verktyg inom 30 dagar från köpdatum, hos Ryobi, förlängs garantin till 3 år. Observera att kvitto krävs och måste visas upp för att garantin ska gälla.

Handla Ryobi online

På granngarden.se kan du enkelt köpa Ryobis produkter online. Oavsett om du letar efter en röjsåg, gräsklippare eller andra trädgårdsverktyg, har vi ett brett utbud att välja mellan. För effektiva och högklassiga verktyg till ditt hem eller trädgård är Ryobi det säkra valet. Du kan också besöka våra butiker för att se och känna på produkterna innan du köper dem.

Kategori & Filter
    • Populära
136 produkter

Visar sida 1 av 5