Gå till huvudinnehållet

Ryobi

Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien One+ System har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa.

Batteridrivet i framkant för både hemmafixare och proffs

Ryobi är en av marknadens största och mest kompetenta tillverkare av verktyg och maskiner.

Bland Ryobis sortiment hittar du elhandverktyg, batteridrivna eller elektriska samt bensindrivna trägårdsmaskiner, gräsklippare, grästrimmers, häcksaxar, handverktyg, högtryckstvättar och mycket mer.

Anledningen till att Ryobi är marknadens mest kompletta konsumentvarumärke inom verktyg och trädgårdsmaskiner är att de erbjuder unika produkter där användningskomfort och innovation kombineras. Vi på Granngården är stolta att kunna erbjuda ett brett sortiment av Ryobis produkter i våra butiker och på granngården.se.

ryobi-150+tools-granngarden.png

Ryobi batteri One+

Ryobis batteriplattform One+ är kompatibelt med över 150 olika verktyg i serien! Ett batteri till 150+ olika verktyg, bättre blir det inte. I sin One+ serie har de även så kallade hybridmaskiner som fungerar både med 18V One+ batteri moch med elkabel.

Ryobi batteri 18 volt – One +

18V är en standardplattform för batterier i sladdlösa verktyg. Tillräckligt med kraft för att köra olika typer av verktyg som grästrimning, häcktrimning och beskärning. Batteriet har nästan samma vikt som för elektriska verktyg. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårds- och elverktyg. Ju högre Ah - desto kraftigare batteri och gångtid. Nu finns även Hybrid som har både el och batteri = inga avbrott i arbetet.

Ryobi batteri 36 volt

36 volts-plattformen är avsedd för större trädgårdar och är speciellt konstruerade för att arbeta med kraftfulla verktyg såsom motorsågar och gräsklippare. Lätta att starta och bekväma att använda. Välj rätt batteri och du kan även använda det till andra typer av trädgårdsmaskiner. Ju högre Ah desto kraftigare batteri och gångtid.

Verktyg från Ryobi

Ryobi riktar sig mot hantverkare som söker de bästa verktygen till ett bra pris. Oavsett om du är proffs eller amatör, hittar du ditt nästa verktyg från Ryobi. Deras lithiumteknologi har blivit populär för att det ger dig som användare ökad komfort och effektivitet i arbetet oavsett om det är i jobbet, hemmet eller ute i trädgården. Ryobi har både stationära och bärbara elverktyg och trädgårdsmaskiner. I Granngårdens sortiment hittar också högklassiga tillbehör som bland annat Lithium One+ batterier med laddare inom samma områden.

Ryobi batteridriven grästrimmer och gräsklippare

Vi har ett brett urval av grästrimmers från Ryobi. Söker du en grästrimmer på batteri eller el är Ryobi en av marknadsledarna på området. Vi har även modeller på hjul, trimmertråd från Ryobi och olika modeller av häcktrimmer. För dig som är på jakt efter en innovativ gräsklippare erbjuder vi bland annat hybridgräsklippare från Ryobi. Modellen en modell fungerar både som en batterdriven gräsklippare och elgräsklippare.

Batteridriven motorsåg från Ryobi

I vårt breda sortiment av motosågar finns batteridriven motorsåg från Ryobi, en lätt och smidig maskin med en rad innovativa funktioner. Den batteridrivna kedjesågen har kapcitet som en 36 V med funktioner som mekanisk kedjebroms, anti-vibrationssystem och bortslös motor.

Varför är Ryobi så bra?

Svaret är enkelt; för sitt miiljö- och utvecklingsfokus! Miljön är en viktig fråga för Ryobi och varför de ligger i framkant inom batteridrivna verktyg och maskiner. Verktygsserien One+ System har för avsikt att begränsa antalet batterier som finns i omlopp för miljöns bästa. Även deras fokus på att framställa bensinsnålare trädgårdsmaskiner är ytterligare exempel på miljövänligt initiativ från Ryobi.

Varje år utvecklar Ryobi nya produkter och innovativa teknologier som One+ System, Livetool Indicator, GripZone och DustTech. Detta är några exempel på enklare och användarvänligare system i Ryobis verktyg som gör livet enklare för händiga trädgårdsfixare som du själv.

Ryobi online på granngarden.se

Vill du köpa en bra röjsåg eller välja bland populära grästrimmers Ryobi kan du göra det på granngården.se. För trädgårdsfixare finns bland annat batteridrivna gräsklippare, häcksaxar och motorsågar att välja från. Vi erbjuder dessutom den batteridrivna snöslungan Ryobi RST36B51 36 V.

Letar du efter effektiva och högklassiga hjälpmedel till ditt hem eller trädgård, är Ryobi ett säkert val. Köp trädgårdsmaskiner gräsklippare och verktyg från Ryobi online på granngarden.se eller i butik.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

122 produkter

Visar sida 1 av 5