Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

FourFriends

Filosofin bakom FourFriends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra husdjur och håller dem friska och starka. I deras sortiment finner du foder till hund och katt, kattsand och olika typer av smaskiga hundgodis och tuggben.

Högkvalitativa produkter för hund & katt

Det svenska varumärket Four Friends drivs av familjeföretaget Lupus och tillverkar högkvalitativ kattmat, hundmat, kattsand och andra djurprodukter. Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Vad det har mynnat ut i är hundfoder och kattmat baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra skandinaviska husdjur och gör dem friska, starka och strålande! I sortimentet finns också hundgodis och kattgodis.

Four Friends ägs av Lupus som har tillverkat produkter för djur och djurägare sen 1994 och finns idag utbrett över bland annat hela Skandinavien, England och Tyskland. Vi på Granngården är glada över att kunna erbjuda Four Friends hundfoder och kattmat på granngården.se och i våra butiker.

Four Friends hundmat, hundgodis & tuggpinnar

FourFriends tar hänsyn till att våra och våra husdjurs magar står i direkt relation till vår hälsa. Därför används enbart råvaror av allra högsta kvalitet i allt hundfoder och kattmat de tillverkar. De satsar också på hög kötthalt i sitt foder då våra hundar och katter är köttätare i grunden. Bland hundmaten från Four Friends hittar du bland annat hundfoder för normalpresterande hundar, foder för känsliga hundar och spannmålsfritt hundfoder. Vi erbjuder också en rad olika hundgodis och tuggpinnar från Four Friends.

Four Friends kattmat & kattgodis

Precis som med hundmaten innehåller kattmat från Four Friends hög kötthalt och näringsrika råvaror av hög kvalitet. I sortimentet finns torrfoder för katt och men också våtfoder. Four Friends erbjuder spannmålsfri kattmat, kattmat för kattungar, kattfoder för vuxna katter och äldre katter, kattmat för kastrerade katter och glutenfri kattmat för överviktiga katter. Four Friens erbjuder även riktigt bra kattfoder för små och större kattraser samt blötmat för katt i olika smaker. Hos oss på Granngården hittar du även kattgodis och riktigt bra kattsand från Four Friends.

Four Friends kattsand

De har klumpande kattsand med behaglig lavendeldoft och en som är helt parfymfri, helt efter tycke och smak. Köp Four Friends kattfoder, hundmat och kattsand online på granngården.se eller i butik!

Smakgaranti hos Granngården

När du köper hundfoder och kattmat från Four Friends hos Granngården har du alltid smakgaranti. Om din vovve eller katt, mot förmodan, inte skulle gilla maten. Läs mer om Granngårdens smakgaranti för torrfoder och blötmat/våtfoder.

Kategori & Filter
    • Populära
97 produkter

Visar sida 1 av 4