Gå till huvudinnehållet

FourFriends

Det svenska varumärket Four Friends drivs av familjeföretaget Lupus och tillverkar högkvalitativ kattmat, hundmat och andra djurprodukter.

Filosofin bakom Four Friends är att skapa foder för skandinaviska katter och hundars behov. Vad det har mynnat ut i är hundfoder och kattmat baserat på ingredienser och råvaror som gynnar våra skandinaviska husdjur och gör dem friska, starka och strålande! I sortimentet finns också hundgodis och kattgodis.

Four Friends ägs av Lupus som har tillverkat produkter för djur och djurägare sen 1994 och finns idag utbrett över bland annat hela Skandinavien, England och Tyskland. Vi på Granngården är glada över att kunna erbjuda Four Friends hundfoder och kattmat online på granngården.se och i våra butiker.

Four Friends hundmat, hundgodis och tuggben

Four Friends tar hänsyn till att våra och våra husdjurs magar står i direkt relation till vår hälsa. Därför används enbart råvaror av allra högsta kvalitet i allt hundfoder och kattmat de tillverkar. De satsar också på hög kötthalt i sitt foder då våra hundar och katter är köttätare i grunden. Bland hundmaten från Four Friends hittar du valpfoder Puppy Four Friends, hundfoder för normalpresterande hundar, foder för överviktiga hundar, foder för känsliga hundar, seniorfoder, spannmålsfritt hundfoder och deras Power-foder för arbetande hundar. Vi erbjuder också en rad olika hundgodis, tuggben och köttkorvar från Four Friends.

Four Friends kattmat och kattgodis

Precis som med hundmaten innehåller kattmat från Four Friends hög kötthalt och näringsrika råvaror av hög kvalitet. I sortimentet finns torrfoder för katt och men också våtfoder. Four Friends erbjuder spannmålsfri kattmat, kattmat för kattungar, kattfoder för vuxna katter och äldre katter, kattmat för kastrerade katter och glutenfri kattmat för överviktiga katter. Four Friens erbjuder även riktigt bra kattfoder för små och större kattraser samt blötmat för katt i olika smaker. Hos oss på Granngården hittar du även kattgodis och riktigt bra kattsand från Four Friends.

Köp Four Friends kattfoder och hundmat online på granngården.se eller i butik!

84 produkter

Visar sida 1 av 3