Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bozita

Bozita tillverkar kattmat och hundfoder med naturliga råvaror av hög kvalitet och utan onödiga tillsatser. I fabriken i svenska Vårgårda, i harmoni med naturen, produceras torrfoder och blötmat som garanterar dina pälsklädda vänner smakrika måltider fria från färgämnen, konserveringsmedel, GMO, antibiotika och hormoner.

Bozita - Kattmat & Hundfoder från Sverige

Bozita tillverkar högkvalitativ och näringsriktig hund- och kattfoder i Vårgårda. Köket i Vårgårda drivs i harmoni med naturen och tillverkningen är kvalitetscertifierad sedan länge. Det betyder att du som djurägare kan lita på att Bozitas produkter inte innehåller något som är skadligt för ditt djur och att maten tillagas under goda förhållanden. Filosofin är att Bozita ska vara lika bra för djuren som för omvärlden.

Bozita torrfoder - Kattmat & Kattfoder

Bozitas kattmat av högsta kvalitet innehåller allt din katt behöver för att må bra. Ingredienserna består av helt naturliga råvaror av allra högsta klass utan onödiga tillsatser. Kattfodret är såklart fritt från hormoner och antibiotika och innehåller istället en hög andel färskt kött för god smak och smältbarhet. I sortimentet finns kattfoder i form av torrfoder som våtfoder. Välj bland kattmat utan spannmål, kattmat för kastrerade katter, kattfoder för innekatter, utekatter, känsliga katter, vuxna katter och äldre katter. I sortimentet finns även kattmat för kattungar och överviktiga katter.

Bozita Kitten – Näringsrik kattungemat

Bozita Kitten Chicken är speciellt framtagen för den växande och lekfulla kattungen samt dräktiga eller digivande honor.

Bozita Indoor & Sterilised – För inomhuskatter & steriliserade katter

Bozita Indoor & sterilised är ett komplett foder för vuxna katter, anpassat för inomhuskatter och steriliserade katters behov. Passar även äldre och överviktiga katter.

Bozita Hundmat & Hundfoder

Förutom kattmat tillverkar Bozita också hundfoder under bland annat varumärket Bozita Robur. Allt foder är livsmedelscertifierat enligt ISO 22000 och är fritt från hormoner och antibiotika. Bozita har förutom torrfoder mycket uppskattade våtfoder med; blötmat till katt och blötfoder till hund.

Varför välja Bozita?

Ett bra hund- eller kattfoder ska vara väl sammansatt och innehålla alla de näringsämnen som ditt djur behöver. Det bör innehålla protein, fett, mineraler och vitaminer i rätt proportioner utan onödiga tillsatser. Bozita väljer råvaror med omsorg och använder så stor andel färska och svenska råvaror som möjligt. Genom att använda kött av livsmedelskvalitet och följa Sveriges, en av världens strängaste djurskyddslagar, garanteras en naturlig produkt fri från färgämnen, konserveringsmedel, GMO, antibiotika och hormoner. Näringsrikt, naturligt och helt utan onödiga tillsatser.

Näringsriktig hund- och kattmat, tillagad i Vårgårda

Recepten till Bozitas mat tas fram av nutritionister som är specialiserade på hundar och katter. Så du kan vara säker på att din bästa vän får i sig allt den behöver. Ett bra hund- och kattfoder ska vara väl sammansatt och innehålla allt ditt djur behöver. Protein, fett, mineraler och vitaminer i rätt proportioner och utan onödiga tillsatser. Råvarorna väljs med omsorg och de använder en så stor andel färska och svenska råvaror som möjligt.

Hur tillverkas Bozitas foder?

Efter mer än 100 års erfarenhet har Bozita lärt sig att själva tillverkningen är minst lika viktigt som hur det smakar. Genom att i möjligaste mån använda naturliga ingredienser och tillverkningsmetoder noggrant förfinade genom decennier, så producerar de katt- och hundfoder som verkligen återspeglar det svenska intresset för naturen. Alla råvaror som finns tillgängliga på marknaden köps in från svenska gårdar och vatten.

Köket drivs av 100 % förnyelsebar energi

Köket i Vårgårda drivs till 100 procent av förnyelsebar energi, allt spill blir till biogas och de använder miljöcertifierade transporter. Efter mer än 100 års erfarenhet har Bozita lärt sig att själva tillverkningen är minst lika viktigt som hur det smakar. Genom att i möjligaste mån använda naturliga ingredienser och tillverkningsmetoder noggrant förfinade genom decennier, så produceras kattmat och hundfoder som verkligen återspeglar det svenska intresset för naturen.

Smakgaranti – pengarna tillbaka om din hund eller katt inte är nöjd!

Hur arbetar Bozita för klimat och miljö?

Bozita använder endast miljöcertifierade transporter och alla förpackningar är gjorda av återvinningsbara material. Den patenterade förpackningen Tetra Recart® sparar yta i transporter och gör även att fodret håller längre i kylskåpet. Förpackningen är FSC-märkt och sett över förpackningens hela livstid är koldioxidutsläppet är 81% lägre än för en konservburk.

Bozita blötfoder till hund och katt

Bozita har ett brett utbud av blötfoder för både hundar och katter. Blötfoder är ett bra alternativ för djur som behöver extra vätska i sin kost eller för djur med känsliga tänder eller tandkött. Bozitas blötfoder är tillverkat av högkvalitativa svenska råvaror, utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel. Sortimentet inkluderar både produkter med kött eller fisk i sås och kött respektive fisk i gelé.

Kattfoderserie från Bozita

Bozitas kattmat innehåller allt din katt behöver för att må bra. Ingredienserna består av helt naturliga råvaror av allra högsta klass utan onödiga tillsatser. Kattfodret är såklart fritt från hormoner och antibiotika och innehåller istället en hög andel färskt kött för god smak och smältbarhet. I sortimentet finns kattfoder i form av torrfoder som våtfoder. Välj bland kattmat utan spannmål, kattmat för kastrerade katter, kattfoder för innekatter, utekatter, känsliga katter, vuxna katter och äldre katter. I sortimentet finns även kattmat för kattungar och överviktiga katter.

Kategori & Filter
    • Populära
48 produkter

Visar sida 1 av 2