Gå till huvudinnehållet

Bozita

Bozita tillverkar hundfoder och kattfoder av hög kvalitet i Vårgårda, Sverige. Genom en av värdens strängaste djurskyddslagar och att endast kött av livsmedelskvalitet används ger en naturlig produkt som är garanterat fri från färgämnen, konserveringsmedel, GMO, antibiotika och hormoner.

Svenskt foder från svenska råvaror sedan 1903

Bozita tillverkar hundfoder och kattfoder av hög kvalitet i Vårgårda, Sverige.

Köket, som är livsmedelscertifierat enligt ISO 22000, drivs helt av förnyelsebar energi. Trefjärdedelar av ånga från Vårgårda ångfabrik och en fjärdedel från vattenkraft. Matrester och spill i produktionen återvinns till biogas som driver både sopbilar och stadsbussar i vårt närområde.

Genom en av värdens strängaste djurskyddslagar och att endast kött av livsmedelskvalitet används ger en naturlig produkt som är garanterat fri från färgämnen, konserveringsmedel, GMO, antibiotika och hormoner. Näringsrikt, naturligt och helt utan onödiga tillsatser. Alla råvaror som finns tillgängliga köps in från svenska gårdar och vatten.

Alla förpackningar görs av återvinningsbara material. Den patenterade Tetra Recart® sparar både yta i transporter jämfört med ineffektiva burkar. Det gör också att fodret håller längre i kylskåpet. Förpackningen FSC-märkt. Sett över förpackningens hela livstid är koldioxidutsläppet 81% lägre än för en konservburk.

I vårt sortiment finner du

Prisbelönt och mycket smaklig torrfoderserie till katt, blötfoder till katt och blötfoder till hund.

Under varumärket Bozita Feline producerar Bozita svenskproducerad kattmat av naturliga råvaror.

Här går Bozita under devisen "naturligt är bäst" och använder enbart ingredienser som är utvalda för att främja kattens immunförsvar och hälsa.

Bozita tillverkar förutom kattmat även hundfoder under varumärket Bozita Robur. Allt foder är svenskproducerat i Vårgårda av naturliga, högkvalitativa råvaror. Köp Bozita kattmat online på granngården.se eller i butik!

Kattmat Bozita Feline

Bozitas kattmat innehåller allt din katt behöver för att må bra. Ingredienserna består av helt naturliga råvaror av allra högsta klass utan onödiga tillsatser. Kattfodret är såklart fritt från hormoner och antibiotika och innehåller istället en hög andel färskt kött för god smak och smältbarhet. I sortimentet finns kattfoder i form av torrfoder som våtfoder. Bozitas våtfoder består av bitar i sås eller gelé fullt av vitaminer och mineraler som tillför din katt näring och vätska. Välj bland kattmat utan spannmål, kattmat för kastrerade katter, kattfoder för innekatter, utekatter, känsliga katter, vuxna katter och äldre katter. I sortimentet finns även kattmat för kattungar och överviktiga katter.

Köp din kattmat från Bozita Feline online på granngården.se eller i någon av våra butiker!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

63 produkter

Visar sida 1 av 3