Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Burner

Burner tändpåsar gör livet lite enklare. Perfekt tändning varje gång. Utan att kladda och ryka. Utmärkt för både grillen, kaminen och campingbrasan ute i naturen. Tändpåsarna ger en snabb och tillförlitlig tändning oavsett årstid, väder eller funktion. Dessutom har de obegränsad hållbarhetstid! 

Burner – tändare till brasa & grill

Burner gör vardagen lite enklare. De dansktillverkade tändpåsarna ger en snabb och tillförlitlig tändning oavsett årstid, väder eller funktion. Dessutom har de obegränsad hållbarhetstid! De är lätta att hantera, kladdar inte och är då väldigt enkla att ta med sig ut vilket gör dem perfekta för de som går på tur ute i naturen, campare, jägare och fiskare. De fungerar precis lika bra för att tända upp i kaminen i hemmet eller kolgrillen ute i trädgården. Att använda Burner för att få igång eldfatet eller bålpannan är fantastiskt smidigt. Slipp alla rykande tidningar, gamla mjölkpaket och det evinnerliga jagandet efter små bitar tändved. Skulle du föredra tändved har vi det också i våra butiker :)

Eldtändare för alla tillfällen

Burner Bras & Grilltändare är alltså den perfekta lösningen för att tända eld, oavsett var eller när. En dansktillverkad produkt som är pålitlig i alla väderförhållanden. Vi strävar efter att förbli världsledande inom säkra och högpresterande braständare för bål, grillar och eldstäder.

Med egenskaper som konsekvent brinnande prestanda, minimal avdunstning, enkel hantering, luktfrihet och enkel transport är våra tändpåsar idealiska för jägare och fiskare. Använd dem för att tända upp brasan hemma, grillen i trädgården eller lägerelden ute i naturen - helt utan risk för explosion. Dessutom har de obegränsad hållbarhet.

Köp Burner bras- & grilltändare för din bästa brasa eller grillning! Handla hos Granngården – online eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1