Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Burner

Perfekt tändning varje gång. Utan att kladda och ryka. Utmärkt för både grillen, kaminen och campingbrasan ute i naturen. Tändpåsarna ger en snabb och tillförlitlig tändning oavsett årstid, väder eller funktion. Dessutom har de obegränsad hållbarhetstid!  Burner gör helt enkelt vardagen lite enklare.

Innovation, kvalitet och säkerhet

Burner gör vardagen lite enklare. De dansktillverkade tändpåsarna ger en snabb och tillförlitlig tändning oavsett årstid, väder eller funktion. Dessutom har de obegränsad hållbarhetstid! De är lätta att hantera, kladdar inte och är då väldigt enkla att ta med sig ut vilket gör dem perfekta för de som går på tur ute i naturen, campare, jägare och fiskare. De fungerar precis lika bra för att tända upp i kaminen i hemmet eller kolgrillen ute i trädgården. Att använda Burner för att få igång eldfatet eller bålpannan är fantastiskt smidigt. Slipp alla rykande tidningar, gamla mjölkpaket och det evinnerliga jagandet efter små bitar tändved. Skulle du föredra tändved har vi det också i våra butiker :)

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1