Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Häst och ryttare på Granngården

Häst & Ryttare

Om Häst & Ryttare

För oss på Granngården är det viktigt att erbjuda dig som ryttare ett komplett, kvalitativt och snyggt sortiment av hästutrustning, ridkläder och och ridutrustning. 

Vi strävar efter att göra det enkelt för den aktiva ryttaren att hitta allt på ett ställe, för både vardag och tävling. För oss innebär ett liv med hästen både glädje och frihet, men kräver också hårt arbete och ryttares disciplin. Därför väljer vi våra produkter med hästryggen i åtanke, för både häst och ryttare.

Vad din häst behöver

Skönhet, styrka och förmåga att anpassa sig har gjort hästen till ett beundrat och älskvärt djur genom alla tider. Oavsett om du jobbar professionellt med hästar, är tävlingsryttare eller hellre tar en ridtur i skogen så håller du säkert med om att hästen berikar livet. Ett liv som hästägare bygger oslagbara vänskapsband till följd av hårt jobb och samarbete mellan dig och din häst. Se därför till att ge din aktiva häst de bästa tänkbara förutsättningarna.

Utrustning för hästens välmående

På Granngården värnar vi om djur och vet vad som behövs för att hålla din häst glad. Därför erbjuder vi ett stort utbud av hästfoder, hästutrustning som hästtäcken, schabrak, träns och mycket annat. Vi erbjuder allt du behöver för både häst och ryttare, men även för ridsport, stallet och för hästhagen. Vi har dessutom allt du kan tänkas behöva för paddock, stängsel och stolpar.

Vi har också en mängd olika benskydd och boots som skyddar hästens ben vid träning och tävling. Upptäck vårt sortiment av träns och tillbehör som ger dig och din häst bästa möjliga förutsättningar för ridning och kommunikation. 

Allt för dig som ryttare

Vare sig du är hobbyryttare, nybörjare, tävlingsryttare eller rent av elitryttare har vi ridkläder och ridutrustning som täcker alla behov. För oss är komfort och säkerhet på hästryggen av största vikt och vi väljer därför vårt sortiment med stor omsorg. Vi erbjuder bland annat ridskor och ridstövlar av finaste kvalitet, men också säkerhetsvästar, ridhjälmar, ridbyxor och ridkläder för barn, herr och dam. 

För den perfekta ridturen

För optimal prestanda och säkerhet i sadeln har vi ett brett utbud av ridstövlar och ridskor som ger både komfort och stöd. Våra barnridkläder är designade för att vara slitstarka och bekväma, så att även de yngsta ryttarna kan njuta av ridningen. Dessutom erbjuder vi ridhandskar som ger ett säkert grepp och skyddar händerna, vilket förbättrar både ridupplevelsen och säkerheten.

Upptäck också vårt sortiment för hästskötsel och hästvård hos Granngården. Vi erbjuder allt du behöver för att ta hand om din häst i vardagen, från ryktborstar och hovkratsar till borstar för man och svans. Granngården är din partner för en lycklig och välskött häst.

Köp hästfoder, hästutrustning, ridkläder och ridutrustning online på granngården.se eller i din närmsta butik!

 
hast-ryttare-hastfoder-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Hästfoder
hast-ryttare-hastutrustning-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Hästutrustning
hast-ryttare-ridklader-ridutrustning-ryttare-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Ryttarutrustning
hast-ryttare-hasttacken-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Hästtäcken
hast-ryttare-saltsten-slicksten-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Salststen
hast-ryttare-hastvard-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Hästvård
hast-ryttare-hastskor-hovvard-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Hästskor & Hovar
hast-ryttare-stromedel-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Strömedel
hast-ryttare-paddock-granngarden-nav-banners-222x160px.png
Paddock & Grindar