Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Equisafe

Equisafe tillverkar staket och har varit ledande inom säkerhet för hästar sedan 1986. Staketen tillverkas i Sverige av 100 procent återvunnet material, homogent infärgade med UV-stabilisatorer för motståndskraft mot sol, väder och vind. Stängselstolpar, och lock, utgör marknadens säkraste och hållbaraste alternativ för trygghet och miljömedvetenhet.

Marknadens säkraste häststaket sedan 1986

På EquiSafe har marknadens säkraste häststaket tillverkats sedan 1986. Idén till staketet föddes efter att en av familjens hästar skadat sig allvarligt i hagen. De påbörjade då arbetet med att ta fram marknadens tryggaste, snyggaste och säkraste staket av högsta kvalitet.

Tillsammans med proffsryttare och kunder världen över har EquiSafe sedan vidareutvecklat sin produkt till en stabil, hållbar och säker produkt för hästar kallat RS-staketet. EquiSafe är idag världsledande inom staket till just hästar.

Svensktillverkat staket till häst

Staketen tillverkas i EquiSafes egen fabrik i Knäred utanför Laholm och är av högsta kvalitet. Det första staketet kallades under många år för A-staket och ligger till grund för de olika typer av staket företaget erbjuder idag. Dagens produkter kallas RS-staket och är ett slagtåligt plaststaket tillverkat av 100% återvunnen plast.

Tåliga, säkra och PVC-fria plaststolpar

Hos Granngården hittar du EquiSafes praktiska och tåliga stängselstolpar i plast. De slagtåliga plaststolparna är utformade så att om olyckan skulle vara framme viker de sig vid hög belastning. Staketet innehåller ingen PVC-plast utan enbart 100% återvunnen HDPE-plast används, en snäll plast för miljön som dessutom kan återvinnas många gånger om.

Köp EquiSafe stängselstolpar direkt online på granngården.se eller i din närmsta Granngården-butik.

Kategori & Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1