Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Kundklubben

Viktig information

Just nu går det inte att skapa medlemskap via vår hemsida. Vi har fortsatt störningar i kundklubben på grund av incidenten som drabbade vår IT-leverantör den 20 januari. Vi jobbar på att lösa det så fort som möjligt. Under tiden, kontakta kundservice om du vill bli medlem eller har frågor om ditt medlemsskap.

Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra pågående kampanjerbjudanden.

Som medlem i Granngårdens kundklubb får du tillgång till våra senaste kampanjer och erbjudanden – helt gratis! Bli medlem och få bonuspoäng på alla dina köp, exklusiva förmåner och medlemsrabatter!

Du får 2% bonus på alla dina köp online och i butik, bonuscheckar som betalas ut 6 gånger om året, samt förmånliga klubberbjudanden och medlemsrabatter. När du registrerar din e-post får du varje vecka information om våra senaste kampanjer, nyheter och inspiration!  Du får också inbjudningar till spännande aktiviteter på gång i butik. 

 

Medlem i kundklubben?

Logga in för att se dina kvitton och bonuscheckar

till Mina sidor

Klubberbjudanden

Här ser du alla våra exklusiva förmåner och klubberbjudanden. Kom ihåg att vi även har speciella klubbpriser på stora delar av vårt sortiment. 

Agrolkortet

Med agrolkortet får du allriskskydd, rabatt på drivmedel hos Cirkle K, OK-Q8 och Preem, leverans- och bilskydd.

Ansök här

Agrolkortet

Sweden by Bike

I samarbete med Sweden by Bike får du som kundklubbsmedlem erbjudanden på cykelvänliga boenden, färdiga cykelpaket med boende, mat och föreslagna turer.

Se cykelpaket

Ecokraft

Som klubbmedlem får du ett unikt erbjudande på solceller anpassade för vårt svenska klimat. Be om offert och se vad ditt tak är värt med solceller.

Offert hos Ecokraft

EquiTours

Som kundklubbsmedlem får du rabatt hos nordens största arrangör av hästsportresor och upplevelser inom hästvärlden.

Rabatt på resor

Sweden by bike logo
Ecokraft logo
Eque Tours logo

Höanalys

Som kundklubbsmedlem får du klubbpris på din höanalys, samt en kostnadsfri foderstatsberäkning baserad på din höanalys.

Gör en höanalys

Happy Days

Som kundklubbsmedlem får du specialpris på hotell- och resepaket hos Happydays. Paketerbjudande uppdateras regelbundet för dig som medlem.

Hotell- och resepaket

Ridely

Med appen Ridely får du ta del av träningsfilmer med toppryttare från hela världen. Med koden GG20-allt får du som kundklubbsmedlem rabatt på Ridely PRO.

Läs mer om Ridely

Eurofins logo
Happy Days logo
Ridely logo

Koppla medlemskap till en förening

Är du medlem i en förening med föreningsavtal? Som medlem i Granngårdens kundklubb kan du koppla ditt medlemskap till en förening! 

Som kundklubbsmedlem får du 2% bonus på alla dina köp online och i butik. Genom att koppla ditt medlemskap kan du dessutom ge 2% avkastning till din förening. Två gånger per år betalas din bonus ut i form av ett presentkort till din förening. 

Gör såhär

Logga in på mina sidor för e-handel och lägg till din förening under sektionen för kontaktuppgifter. För att koppla ditt medlemskap till din förening är du också välkommen att kontakta kundservice genom att mejla eller chatta med oss.

Till mina sidor

Inte medlem?

Bli medlem – snabbt och enkelt!

Är du företagskund och saknar föreningsavtal? En verksamhet kan ha såväl ett företagsavtal som ett föreningsavtal samtidigt. Det enda som krävs är att org.nr till förening vs. Företag är separat.