Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

HobbyFirst

Hönsfoderblandningar, pellets och crumble till kycklingarna finns hos HobbyFirst. Smakligt och populärt. HobbyFirst är det perfekta hönsfodret för dig med hobbyhöns. Välj mellan säckar från 2,5 kg upp till 20 kg beroende på vad som passar ditt behov. HobbyFirst startade 1840 och har sedan dess förfinat recepten för att skapa högkvalitativt foder för att passa alla hus- och gårdsdjur.

Hos Granngården hittar du hönsfoder av hög kvalitet från Hobby First.

Ledord för Hobbyfirst

Transparens och tillit ligger i deras natur. Genom att dela med sig av sin kunskap för djurhållning och djurens behov kan dina djur skörda fördelarna. De bryr oss om naturen, begränsar CO2-utsläpp och använder återvinningsbara förpackningar. Respekt för dig, ditt djur- och lantliv.

Äkthet! Hobbyfirst tillverkar utmärkt djurfoder sedan 1840. Deras recept bygger på år av erfarenhet, generation efter generation, men tyngdpunkten har alltid legat på djuret. Foder av spannmål och frön som djur skulle leta efter i naturen. Skräddarsydd för varje skede av livet, för sport eller hobby. Från fältet till ditt djur.

Ett hjärta och en själ för människor och djur. Vill vi alla att djur ska växa upp och frodas under de bästa förutsättningarna, de ger kärlek, tillit och skydd. De stimulerar också ansvarskänsla och omsorg hos barn. I utbyte mot våra husdjurs villkorslösa vänskap inser behöver de vård och balanserad näring. Det är därför vi ständigt investerar i högsta kvalitet, drivna av innovation. För vi brinner lika mycket för djur som du.

Hantverk och kunnande. Vi kan vårt yrke. All produktion sker i egen regi, med modern produktionsutrustning och en noggrant kontrollerad produktionsprocess. Vi väljer bara de allra bästa råvarorna, tack vare vår omfattande kunskap och många års erfarenhet. Kunskap, skicklighet, kvalitet. Vi har allt, sedan 1840!

Köp i våra butiker eller online i vår e-handel här!

Kategori & Filter
    • Populära
9 produkter

Visar sida 1 av 1