Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Orthex

Orthex är en av de ledande tillverkarna av plastkrukor och trädgårdsprodukter i Sverige. Sedan 1992 har Orthex erbjudit innovativa lösningar för att hjälpa trädgårdsälskare att skapa en vacker och hållbar trädgård. Med en stark fokus på miljövänlighet och hållbarhet, är Orthex ett varumärke som är välkänt för sin kvalitet och tillförlitlighet.

Orthex - Ledande tillverkare av hållbara plastkrukor och trädgårdsprodukter

Orthex är ett ledande varumärke inom plastprodukter för hem och trädgård. Företaget grundades i Finland 1991 och har sedan dess expanderat internationellt med fokus på innovativ design och hållbarhet. Genom att använda sig av miljövänliga material och tillverkningsmetoder strävar Orthex efter att minska sin påverkan på planeten och uppmuntrar kunder att göra samma sak.

Historia och uppdrag

Orthex grundades 1991 i Finland med ett mål om att tillverka innovativa och hållbara trädgårdsprodukter. Sedan dess har Orthex vuxit till en ledande tillverkare av plastkrukor och trädgårdsprodukter i Sverige. Orthex har alltid haft en stark fokus på miljövänlighet och hållbarhet och strävar efter att hjälpa trädgårdsälskare att skapa en vacker och hållbar trädgård. Orthex mission är att fortsätta utveckla innovativa och hållbara produkter för trädgårdsälskare över hela världen. Genom att använda återvunna material och miljövänliga tillverkningsprocesser, strävar Orthex efter att minska sin påverkan på miljön.

Sortimentsutbud

Plastkrukor och balkonglådor

Orthex erbjuder ett brett utbud av plastkrukor och balkonglådor för trädgårdsälskare i alla nivåer. Dessa produkter är tillverkade av högkvalitativ rejäl plast som gör dem både lätta och hållbara. Orthex plastkrukor och balkonglådor är enkla att använda och passar perfekt för både inomhus- och utomhusbruk.

Se även alla förvaringslådor.

Omplanteringskruka i återvunnen plast

Orthex omplanteringskrukor är tillverkade av återvunnen plast och är ett utmärkt val för miljömedvetna trädgårdsälskare. Dessa krukor är utformade för att hjälpa dig att odla dina växter på ett enkelt och effektivt sätt samtidigt som de minskar avfallet och bidrar till en hållbar framtid. Perfekt att ha ett lager hemma av när det är dags att kruka om vårens alla sticklingar.

Självbevattningkruka

Orthex självbevattningkrukor är perfekta för de som vill odla växter på ett enkelt och bekvämt sätt. Utformad för att ge dina växter rätt mängd vatten och näring, så att de kan växa och frodas utan att du behöver oroa dig för att vattna dem regelbundet. Med en självbevattningkruka från Orthex kan du njuta av en vacker växtlighet inomhus utan att spendera mycket tid och energi på att sköta den.

Kategori & Filter
    • Populära
46 produkter

Visar sida 1 av 2