Gå till huvudinnehållet

Equisalt

Svensktillverkat, naturligt bergssalt berikat med vitaminer och mineraler. Salinity har jobbat med salt i 200 år (!) och med hästar i över 40år. Produkterna tillverkas i Falkenberg i Sverige.

Salt - Ett livsviktigt tillskott!

Equisalt är en del av familjeföretaget Salinity. Salinity har jobbat med salt i 200 år (!) och med hästar i över 40år. Erfarenheten är med andra ord väldigt god! Alla produkterna tillverkas i Falkenberg på västkusten i Sverige. Equisalt är saltstenar av naturligt bergssalt som berikas med mineraler och vitaminer för optimalt välmående och prestation hos hästarna.

Varför behöver hästarna ett salttillskott?

Tillräckligt med salt finns inte hästens naturliga föda och därför behöver fri tillgång av salt tillföras till kosten varje dag.

Vad används salt till i kroppen?

För att bl.a. reglera vätskebalansen. Hästar förlorar mycket mer salt när de svettas jämfört med oss människor. Och ju mer hästen rör sig, ju mer salt förbrukas. Hästen kan inte lagra saltet i kroppen och därför behövs tillgång till salttillskott varje dag.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Filter
    • Populära
4 produkter

Visar sida 1 av 1