Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Tergent

Har du problem med alger, mögel, fett, sot, smuts eller annan påväxt på staket, fasad stenläggning, tak eller annan utomhusyta? Testa Tercol, professionell rengöring för alla ytor utomhus. 

Allt för myrbekämpning, algrengöring och gräsgödsling

I Granngårdens sortiment av Tergents produkter finns bland annat Tercol, MyrNIX, Ferrogent och GrönareGräs. Hitta allt för myrmedel, algrengöring, och gräsgödsel hos oss. Gör ett bra val och köp produkter från Tergent i Granngårdens butiker eller online på granngården.se!

Tercol från Tergent

Gör ett bra val och köp Tercol algrengöring från Tergent hos Granngårdens butiker eller online på granngården.se. Vi har olika typer och volymer av Tercol algrengöring som hjälper dig göra rent fasaden på ditt hus. Förutom medel för fasadtvätt har vi bra rengöringsmedel för både utsida och insidan av hus. Här kan du se alla våra rengöringsmedel. Hur du bäst rengör fasaden, rengör taket och huset på utsidan kan vara svårt att veta. På Tergents sida kan du läsa mer om bra tips för takrengöring. Köp Tercol algrengöring hos Granngården.

Myrnix från Tergent

Har du problem med myror, silverfiskar, vägglöss eller andra skadeinsekter? Testa MyrNIX, en KRAV-godkänd och naturlig bekämpningsprodukt som är helt fri från nervgift! Läs mer om hur du bekämpar myror på naturlig väg här.

Gräsgödsel och näring

Produkter som Tergents GrönareGräs gör gräset starkt, tåligt och härligt grönt! Köp Tergent produkter hos Granngården för leverans direkt hem till dörren.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1