Gå till huvudinnehållet

Anza

Anzas mål har alltid varit att göra det enklare att måla. De utgår från yrkesmålarens krav och önskemål för att skapa de allra bästa produkterna. Det är skillnad på pensel och pensel! Från att ha börjat i liten skala 1946 är de idag marknadsledande i Norden inom olika typer av måleriverktyg. Penslar, rollers, skrapor mm. 

Gör det lätt att måla

Anzas mål har alltid varit att göra det enklare att måla, både inomhus och utomhus. De utgår alltid från yrkesmålarens krav och önskemål för att skapa en så väl fungerande produkt som möjligt. Från att ha börjat i liten skala 1946 är de idag marknadsledande i Norden inom olika typer av måleriverktyg. Penslar, rollers, skrapor mm. De passar väl in i vårt sortiment av produkter för målning och målarfärg. Merparten av deras tillverkning sker i Bankeryd som ligger strax norr om Jönköping. Anza grundades redan 1946 under namnet Bankeryds penselfabrik.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
64 produkter

Visar sida 1 av 3