Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Hansbo sport

Hansbo Sport är känt för sina produkter med klassisk, ren design som är enkla att kombinera. Kunder kan alltid lita på att de gör ett tryggt val när de väljer en produkt från Hansbo Sport. Med sin långa historia av expertis och passion för hästsporten strävar företaget alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos både hästar och ryttare.

Hansbo Sport – Kvalitetsutrustning för Hästsport

Hej till alla hästsportentusiaster! Hos Granngården är vi stolta över att presentera Hansbo Sport, ditt pålitliga varumärke när det kommer till kvalitetsutrustning för hästar och ryttare. Med deras långa historia av expertis och passion för hästsporten, strävar Hansbo Sport efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet för att möta behoven hos både hästar och ryttare. Låt oss ta en närmare titt på Hansbo Sport och deras fantastiska sortiment.

Historia – Starten till idag med komplett utbud av hästprodukter

Grunden till det som senare blev Hansbo Sport lades redan 1977 av familjen Arvidsson. Deras stora kunnande och erfarenhet inom textilproduktion kombinerat med ett genuint hästintresse blev de första stegen in i hästsportbranschen med egen produktion av bland annat täcken och schabrak. Från allra första början så specialskräddades och syddes alla produkter upp i Sverige beroende på kundens behov. Redan från start var kvalitet en viktig ledstjärna och textil och material valdes noggrannt ut för att erbjuda det bästa. Schabrak och täcken höll mycket hög kvalitet och än idag hänger Hansbos populära combitäcke kvar i stallarna.

Hansbo Sport idag

Nuförtiden ägs Hansbo Sport av Willab AB men även om många av Hansbos produkter idag tillverkas hos noga utvalda leverantörer i Asien och Indien så hänger deras ledord kvar: Kvalitet och Hållbarhet. Leverantörerna har knutits nära företaget i långsiktiga relationer för att bibehålla bästa kvalitet. Hansbo lägger även stor omsorg vid val av material och i tillverkningsporcessen och säkerställa detta genom löpande kvalitetskontroller. Hansbo sätter vikt vid att ligga i framkant när det gäller nya tekniska material som ska underlätta och öka komforten för såväl häst som ryttare. Deras produkter håller ett klassiskt rent snitt och meningen är att de alltid ska gå att kombinera. Som kund ska man alltid känna sig säker när man handlar en produkt från Hansbo Sport.

Komplett utbud av hästprodukter

Från Hansbo Sport säljer vi på Granngården bland annat ridhjälmar, säkerhetsvästar, ryktväskor, flughuvor, reflexer och mycket mer. Utöver Hansbos breda sortiment hos oss på Granngården kan du även se våra snygga ridkläder för vardagen i stallet samtidigt som du kollar in vårt sortiment för hästen där vi säljer all hästrutrustning du behöver. För att få en komplett utrustning till både ryttare och häst så är du varmt välkommen att handla hos oss på Granngården. Vi har det mesta för häst och du kan välja själv om du vill handla online med hemleverans eller direkt i din närmsta butik när du har vägarna förbi!

  • Hästtäcken: Hansbo Sports hästtäcken är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort och skydd för din häst. Med olika modeller och tjocklekar kan du hitta det perfekta täcket för varje årstid och aktivitet.
  • Ryttarutrustning: Från ridbyxor och ridstövlar till hjälmar och handskar, Hansbo Sports ryttarutrustning kombinerar stil, komfort och säkerhet. Du kan lita på att deras produkter ger dig den nödvändiga utrustningen för att prestera på din bästa nivå.
  • Hästutrustning och hästvård: Hansbo Sports utformad för att göra hanteringen och skötseln av hästar så smidig som möjligt. Med produkter som bett, träns och borstar kan du ge din häst den omsorg den förtjänar.

Hansbo Sport strävar efter att hjälpa hästsportentusiaster att nå sina mål genom att erbjuda kvalitetsutrustning som kombinerar funktionalitet, komfort och stil. Oavsett om du är en erfaren ryttare eller just börjar din resa inom hästsporten, har Hansbo Sport de rätta produkterna för att stödja dig.

Kategori & Filter
    • Populära
306 produkter

Visar sida 1 av 11