Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Mjau

Mjau kattmat, en stolt svensk tradition av hög kvalitet som har pågått sedan 1903. Mjau skapar kattmat och kattfoder med omsorg och med ett starkt ansvar gentemot vår omgivning och natur. Tillverkningen är kvalitetscertifierad. Helt utan onödiga tillsatser, hormoner, antibiotika eller tillsatt socker.  

Mjau – Svensk klassisk kattmat

Mjau är ett svenskt varumärke och Doggy, som tillverkar Mjau, har tillverkat foder sedan 1903 i Vårgårda. Med en passion för att erbjuda högkvalitativ kattmat av utvalda råvaror har Mjau blivit ett välkänt namn bland kattägare. Mjau-kattmaten tillagas med omsorgsfullt utvalda ingredienser, inklusive färsk svensk kyckling och fisk. Varumärket strävar efter att erbjuda katter över hela landet en smaklig och näringsrik måltid. Mjau följer givetvis EU:s lagstiftning vilket innebär att de djur som används är fria från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO.

Historia och mission

Mjau är ett svensktillverkat varumärke som har producerat foder sedan 1903 i Vårgårda. Varumärket har en passion för att erbjuda högkvalitativ kattmat av utvalda råvaror till katter över hela landet. Mjau arbetar ständigt för att förbättra sina produkter och erbjuda de bästa lösningarna för katters hälsa och välbefinnande.

Varför välja Mjau kattfoder?

Mjau kattfoder är tillverkat av utvalda råvaror av högsta kvalitet och följer EU:s lagstiftning för djurskydd. Allt foder är svensktillverkat och fria från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO. Mjau arbetar också för att minska sin klimatpåverkan genom att använda förnybara energikällor och reducera avfall.

Hur tillverkas Mjau kattfoder?

Mjau tillverkar kattmat genom att använda noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet, inklusive färsk svensk kyckling och fisk. Företaget använder sig av modern teknologi och processer för att säkerställa att maten håller högsta kvalitet och behåller alla näringsämnen.

Vem är Mjau kattfoder lämpligt för?

Mjau kattfoder passar för alla katter, oavsett ras eller ålder. Varumärket erbjuder olika sorters torrfoder som är speciellt anpassade för olika livsstadier och kattens nskemål kring smakprofil. Mjau blötmat och våtfoder passar också perfekt för katter som vill ha en varierad och smakfull kost.

Frågor och svar om Mjau kattmat

Vad är skillnaden mellan Mjau våtfoder och torrfoder?

Mjau erbjuder både våtfoder och torrfoder för katter. Våtfodret har en hög vattenhalt och bidrar till att katten får i sig extra vätska. Torrfodret är mer koncentrerat och kan vara mer praktiskt att servera i vissa situationer. Båda alternativen är välbalanserade och tillverkade med omsorg om kattens hälsa och smakpreferenser.

Vilka fördelar finns med att välja Mjau kattmat?

Mjau kattmat tillverkas av noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet. Varumärket följer EU:s lagstiftning för djurskydd och deras foder är fritt från tillväxthormoner, antibiotika, BSE och GMO. Mjau strävar också efter att minska sin klimatpåverkan genom att använda förnybara energikällor och minska avfallsmängden.

Vilka smaker erbjuder Mjau kattmat?

Mjaus torrfoder för katt produceras av högkvalitativa råvaror och finns i flera olika utföranden som passar varje individ. Välj bland torrfoder med smak av fisk, kyckling, kött och räka. Mjau erbjuder även speciellt anpassat foder för kastrerade katters behov.

I serien blötmat från Mjau hittar du smakerna kyckling, kalkon, lax, strömming, kött och fisk. Allt våtfoder för katt är ansvarsfullt producerat av naturliga råvaror. Allt våtfoder för katt är tillverkat av naturliga råvaror och är ett utmärkt alternativ för katter som behöver extra vätska i sin kost.

Mjau till din kattunge?

Ett utmärkt val. Mjau Kattunge Menybox erbjuder spannmålsfri blötmat som kattungemat i smakerna lax, nötfärs och kyckling. En menybox med speciellt anpassad kattmat för din växande kattunge.

Vad är Mjau Megabox?

48 portionspåsar av blötmat/våtfoder till din vuxna katt. Kött och fisk i sås eller gelé. Låt din kissekatt välja! Varje portion berstår av 85 gram saftiga bitar som är rika på högkvalitativa animaliska proteiner och helt fri från tillsatt socker eller konstgjorda färgämnen.

Vi hjälper dig gärna!

Mjau kattmat är utformad för att passa alla katter oavsett ras eller ålder. Varumärket erbjuder även specialanpassat foder för kastrerade katters specifika behov. Oavsett om du väljer Mjau torrfoder eller våtfoder, kan du vara trygg med att du ger din katt en näringsrik och välsmakande måltid. För mer information om varje produkts specifika egenskaper och innehåll, klicka på produkterna eller kontakta vår kundtjänst för personlig hjälp och rådgivning. Vi finns tillgängliga via chatt, e-post och telefon för att hjälpa dig att hitta rätt Mjau-kattmat för din pälskling.

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtservice för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
21 produkter

Visar sida 1 av 1