Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Equiline

Italiens ledande tillverkare av ridtillbehör och ridkläder. Tillverkade med tanke på välmående och komfort, för både hästar och ryttare. Hos Granngården kan du hitta många olika produkter ur Equilines sortiment som exempelvis lindor, flughuvor och schabrak.

Italiens ledande tillverkare av hästutrustning

Equiline är ett välkänt italienskt varumärke som etablerades redan på 1980-talet av Paolo Marchetto. Idag är de Italiens ledande tillverkare av utrustning för ryttare och häst. Produkterna tillverkas med tanke på välmående och komfort för både hästar och ryttare.

Equilines ACS-system

De första produkterna var deras unika schabrak. De är innovativt tillverkade med naturliga fiber, hög andningsförmåga och integrerat stötabsorberande system (ACS-system) Genom kunskap, erfarenhet och forskning inom textila fibrer utvecklade Equiline sin produktion av tekniska ridkläder och tillbehör.

Vårt produktutbud

Hos Granngården kan du hitta många olika produkter ur Equilines sortiment som exempelvis lindor och paddar​, flughuvor och schabrak.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1