Gå till huvudinnehållet

Equiline

Det är Italiens ledande tillverkare av ridaccesoarer och ridkläder gjorda med tanke på välmående och komfort för både hästar och ryttare. 

Italiens ledande tillverkare av hästutrustning

Equiline är det välkända italienska varumärket som etablerades redan under tidigt 80-tal på initiativ av Paolo Marchetto.

Det är Italiens ledande tillverkare av ridaccesoarer och ridkläder gjorda med tanke på välmående och komfort för både hästar och ryttare.

Equilines ACS-system

Marchetto startade genom att utveckla Equilines unika schabrak som var innovativt gjorda på naturliga fiber med hög andningsförmåga och ett integrerat stötabsorberande system (ACS-system). Med tiden och genom kunskap, erfarenhet och forskning inom textila fiber så utvecklade Equiline sin egna produktion av tekniska ridkläder och accesoarer.

Equilines produkter

Hos Granngården kan du hitta många olika produkter ur Equilines sortiment som exempelvis lindor, paddar, flughuvor, schabrak, innovativa och tekniska ridkläder för högsta komfort samt mycket mer. Handla online på Granngården.se eller besök din närmsta butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

18 produkter

Visar sida 1 av 1