Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin är ett brittiskt företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa vårdprodukter för häst. Företaget grundades 1765 och är kända för sin höga kvalitet och sitt engagemang för att skapa produkter som är säkra, effektiva och skonsamma för hästen. Deras breda sortiment täcker allt från schampo och balsam till tillskott av olika slag.

​Carr & Day & Martin - För hälsa & skönhet hos hästar

Historia och Mission

Carr & Day & Martin är ett brittiskt företag som grundades 1765 och har över 250 års erfarenhet av att producera högkvalitativa hästprodukter. Under dessa år har företaget fortsatt att vara i framkant av utvecklingen av nya produkter för att upprätthålla den högsta kvaliteten för hästar runt om i världen.

Carr & Day & Martin strävar efter att hjälpa hästar att se och må bra genom att erbjuda högkvalitativa produkter som stöder hälsan och skönheten hos hästarna. Företaget har ett starkt engagemang för att utveckla produkter som är skonsamma för hästar och miljön samtidigt som de är effektiva för att möta hästens behov.

Hästschampo, häsbalsam och pälsglans

Carr & Day & Martin har ett brett utbud av hästvård som hästschampo och pälsglansprodukter som är utformade för att ge hästar en glänsande och hälsosam päls. Dessa produkter är skonsamma mot hästens hud och innehåller ingredienser som bidrar till att rengöra och återfukta hästens päls samtidigt som de ger en långvarig glans. Några av de mest populära produkterna är "Gallop" hästschampo som är speciellt utformat för att ge en djuprengöring och pälsglansspray som ger en långvarig glans och skyddar mot smuts och damm.

Läderrengöring och läderbalsam

Carr & Day & Martin erbjuder också en rad läderrengöringsprodukter som är utformade för att rengöra och skydda lädervaror. Dessa produkter är skonsamma mot lädret och bidrar till att bevara dess naturliga glans och smidighet.

Sårsalva

För sårvård erbjuder företaget också en effektiv sårsalva som är speciellt utformade för att hjälpa till att läka och skydda hästens sår.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1