Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Silvalure

Silvalure har utprovade och effektiva produkter för att giftfritt bekämpa problem med olika insekter, möss och råttor. 85% av all skadedjurskontroll utförs med ‘hjälp’ av kemikalier. Om vi kan minska denna andel med så lite som med 1 procentenhet så har vi gjort världen lite bättre. Därför måste vi erbjuda våra kunder miljövänliga effektiva lösningar så att sanerare – och världen – får en chans!

Silvalure - Ditt naturliga val!

Vi kan nog alla relatera till frustrationen när köket plötsligt exploderar med fruktflugor överallt eller när irriterande flugor surrar omkring överallt på sensommaren. Vi kan aldrig bli av med dem, men om vi förebyggande och miljövänligt arbetar för att reducera problemen till hanterbara nivåer slipper vi mycket irritation. Se hela vårt utbud inom Skadedjursbekämpning. I en intervju säger Kenneth, VD på företaget Silverandersson som tillverkar Silvalure serien att;

“85% av all skadedjurskontroll utförs med ‘hjälp’ av kemikalier. Om vi kan minska denna andel med så lite som med 1 procentenhet så har vi gjort världen lite bättre. Därför måste vi erbjuda våra kunder miljövänliga effektiva lösningar så att sanerare – och världen – får en chans. Vi måste ju hitta sätt att leva i harmoni med insekterna snarare än att utrota hela arter, och detta görs bara möjligt genom ökad kunskap kring hur man förhindrar insektspopulationer att öka, samt med rätt produkter som förhindrar det. Detta är inte vårt jobb – det är vårt kall. Vi kan inte förvänta att våra kunder ska ansluta sig till oss, men vi kan kräva från oss själva att ge dem möjligheten att göra det.”

Många är helt övertygade om att ju giftigare ett insektsmedel är, ju bättre måste det fungera? Men så behöver inte alls vara fallet! De klassiska limfällorna utvecklades i nära samarbete med livsmedelsindustrin och FOA (Försvarets Forskningsanstalt). För att hitta det optimalt effektiva limmet som på bästa sätt kan attrahera flugor och andra insekter. Sedan början av 1980-talet har de reducerat problem i otaliga hem!

Se alla flugfällor och flugfångare 🪰 - Råttfällor 🐀 - Musfällor 🪤

Silvandersson, företaget bakom Silvalure

För Silvandersson är miljövänliga och hälsosamma lösningar bättre än motsatsen, oavsett det gäller myggbekämpning eller andra plågor. Silvandersson har produkterna som gör jobbet med så liten inverkan på miljön som möjligt – utan något innehåll av gifter. Därför är Silvanderssons produktlinjer de naturliga valen för dig - för en modern skadedjursbekämpning.

Visste du att?

En vuxen fluga lever 2 till 4 veckor och förökar sig oerhört snabbt. Under optimala förhållanden kan ett enda par generera början på uppemot 64 miljoner flugor inom tre månader (!) En bananfluga vill inte vara sämre -de kan lägga 25 ägg om dagen och upp till 2 000 ägg under sin livstid. Under gynnsamma omständigheter genomförs utvecklingen från ägg till vuxen fluga under 10 dagar. (Inte konstigt vi tycker det känns som att de kommer från ingenstans och är hur många som helst!)

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1