Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Whimzees

Whimzees vegetabiliska hundgodis tugg har flera spännande former, inte bara för skojs skull utan för att hjälpa till att effektivt avlägsna plack och tandsten från hundens tänder när den tuggar, ett bra komplement till den dagliga tandborstningen.

Whimzees - Naturliga vegetabiliska tuggben för Din Hund

Whimzees är ett varumärke som startades i Nederländerna år 2013 och är numera en del av det amerikanska företaget WellPet LLC. Whimzees tillverkar tuggben och är en av de mest populära vegetabiliska hundtuggen på marknaden. Dessa tuggben är tillverkade av naturliga ingredienser och helt vegetabiliska vilket gör dem lämpliga för hundar med specifika dieter eller de som behöver en godbit som inte påverkar deras hälsa negativt. Whimzees produkter tillverkas i en fabrik i Holland. Varumärkets mission är att erbjuda hundägare en hälsosam tuggupplevelse för deras hundar.

Historia och Mission

Whimzees tillverkar hundtugg av högsta kvalitet och med omsorg om miljön. Företaget är miljömedvetet och arbetar hela tiden för att minska sitt klimatavtryck, t.ex. genom att använda allt effektivare maskiner som drar mindre el och köpa in råvaror lokalt för att minska transporter. Varumärkets mission är att erbjuda hundägare en hälsosam tuggupplevelse för deras hundar, samtidigt som de tar hänsyn till miljön. Whimzees produkter tillverkas av 100% naturliga ingredienser och de strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Dessa vegetabiliska tuggben är även lämpliga för hundar med specifika dieter eller de som behöver en godbit som inte påverkar deras hälsa negativt. Whimzees är ambitiösa i sitt miljöarbete och arbetar hela tiden för att bli ännu mer hållbara.

Vad innehåller Whimzees?

Whimzees tuggben är tillverkade av högkvalitativa ingredienser som är lämpliga för hundar med känsliga magar. De innehåller inga animaliska produkter eller konstgjorda färger eller smaker. De baseras på potatisstärkelse och är helt glutenfria. Dessa vegetabiliska tuggben är därför ett bra alternativ för hundar med allergier eller magproblem. Whimzees strävar efter att minimera sin påverkan på miljön och ser till att alla deras ingredienser är 100% naturliga och inte innehåller några onödiga tillsatser. De olika färgerna kommer från naturliga ingredienser t.ex. alfalfaextrakt och kalciumkarbonat. De naturliga tuggen för hundar innehåller;

 • Inga konstgjorda tillsatser
 • Inga syntetiska färgämnen
 • Inga syntetiska smakämnen
 • Inga konserveringsmedel.
 • Inga genetiskt modifierade råvaror (GMO).
 • Innehåller inga animaliska produkter. Detta gör dem till ett bra alternativ för hundar med allergier eller för hundägare som vill ge sina hundar ett vegetariskt alternativ.

Hur kan jag hålla min hund frisk i munnen?

Problem med tandhälsan är oerhört vanligt. Det beräknas att uppemot 80% av alla vuxna hundar har något problem med sina tänder och nästan alla äldre hundar. Någonting som kan påverka din hunds hälsa långt värre än bara dålig andedräkt. Träna på att regelbundet borsta tänderna på din hund, hitta vilka typer av dentaltugg som passar er bäst och se över tandhälsan regelbundet hos veterinären så förebygger du problem i munnen på bästa sätt.

Whimzees som Dentaltuggben för hund

En av de stora fördelarna med Whimzees tuggben är att de hjälper till att hålla hundens tänder rena och friska. Dentaltuggbenen fungerar som en tandborste för hunden, och de små knottrorna på benen hjälper till att avlägsna tandsten och plack. Tuggandet stimulerar blodcirkulationen och drar med sig oönskade matrester i munnen, vilket i sin tur ger en bättre andedräkt. För en välmående hund och gladare husse och matte. Det är rekommenderat att tugga dagligen för bästa resultat. Längre tuggtid ger renare tänder eftersom de får mer mekanisk nötning på plack och tandsten. Detta gör Whimzees tuggben till en bra tillsats för hundens tandhygien. Det är viktigt att komma ihåg att tuggbenen inte är en ersättning för regelbunden tandborstning. Det är fortfarande viktigt att borsta hundens tänder regelbundet och att ha en bra tandhygien.

Kan det bli för mycket av det goda?

Ja även om de är skonsamma för magen och har ett lågt kaloriinnehåll är rekommendationen:

 • Välj rätt storlek på hundtugget utifrån din hund,
 • Tugga ett tuggben varje dag, kontinuitet är bättre än allt på samma gång.
 • Valpar har en känsligare mage ge därför tuggbenen från 9 mån ålder.
 • Din hund ska alltid vara under uppsikt när den tuggar på tuggben.
 • Det ska alltid finnas tillgång till friskt vatten.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
  • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1