Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Eco Grow fröer

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som erbjuder ett brett sortiment av KRAV-märkta och ekologiska kvalitetsfröer anpassat för odling i nordiskt klimat. De arbetar med gamla kulturarvssorter och särskilt arter och sorter som är särskilt tåliga och resistenta mot olika sjukdomar.

Om Eco Grow-fröer

Eco Grow erbjuder drygt 200 sorters KRAV-märkta kvalitetsfröer som är anpassade för nordiskt klimat. Samtliga fröer har blivit kvalitetstestade och testodlade i olika växtzoner för att garantera god skörd i hela vårt avlånga land.

Alla fröer från Eco Grow är EU-ekologiskt certifierade

En vara märkt med certifieringen EU-ekologisk måste innehålla ekologiska ingredienser och får inte bestå av genmodifierade substanser (GMO:s).

Eco Grow fröer – noga utvalda för att gro och frodas i nordiskt klimat

Samtliga fröer har blivit smak-, doft- och provodlade i olika växtzoner för att kunna erbjuda högkvalitativa fröer som gror och frodas i nordiskt klimat.

Givetvis hittar du även den perfekta jorden, en kvalitativ gödsel och alla förodlingstillbehör du kan tänka dig.

Samtliga fröer från Eco Grow är KRAV-certifierade

KRAV-certifierade fröer innebär ännu hårdare regler gällande bland annat socialt ansvar och systematiskt miljöarbete. All fröodling sker helt utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel.

Samtliga fröpåsar från Eco Grow är FSC-certifierade

För Eco Grow är det inte bara fröerna i sig som är viktiga, utan även förpackningarna. Samtliga fröpåsar är miljövänliga och FSC-certifierade – tillverkade av minst 80% återvunnet material och förpackade i Skåne, Sverige.

Kategori & Filter
    • Populära
149 produkter

Visar sida 1 av 5