Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fixodida Zx

Fixodida ZX tillverkar ett naturligt tillskott för hundar och katter, som kan vara effektivt som fästingskydd och även perfekt för att kombinera med andra förebyggande åtgärder. Tabletterna är särskilt populärt bland hundägare vars fyrbenta vänner inte tål starka gifter mot fästingar. En fantastisk bonus är att pälsen oftast blir otroligt fin.

Fixodida – naturligt fodertillskott för husdjur

Ett effektivt och giftfritt kosttillskott som främjar hälsan hos hundar och katter. Fixodida i tablettform kan även minska risken för fästing- och parasitangrepp. Resultatet av regelbundet intag av kosttillskottet märks vanligtvis inom en vecka, samtidigt som det främjar pälstillväxten och bekämpar dålig andedräkt.

De som använt Fixodida brukar vittna om att hunden fått bättre andedräkt med mindre plack på tänderna, en mjuk och vacker päls, god matsmältning och bra immunförsvar.

Se alla Granngårdens kosttillskott hund och kosttillskott för katt.

Under lågsäsongen, när risken för parasitangrepp är lägre, kan man med fördel ge halva dosen för att upprätthålla djurets motståndskraft inför kommande säsong. Vid behov kan dosen också fördubblas för att säkerställa optimal effekt och skydd.

Historia

Fixodida Zx har utvecklats i USA av Dr. William R. Jackson efter mångårig forskning. I Nordamerika har produkten distribuerats med framgång i över 30 år. I Sverige finns produkten sedan 2008 och tills idag har över 50 miljoner doser sålts (!) Produkten är lätt att använda och smak/doft brukar accepteras väl av djuren. Tabletterna har smaklig tillsats av nötlever.

Kategori & Filter
    • Populära
1 produkter

Visar sida 1 av 1