Gå till huvudinnehållet

Kong

KONG grundades 1976 i USA och är kända för sina högkvalitativa och rejäla hundleksaker och kattleksaker. KONG är ett populärt varumärke bland många husdjursägare över hela världen bland annat för att de större och mer tugg-glada hundarna faktiskt brukar hitta någon modell hos KONG som håller.

Kong - Kvalitetsleksaker för hund och katt

Kong är ett välkänt varumärke som specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa leksaker för hundar och katter. Deras leksaker är utformade för att erbjuda stimulans, underhållning och glädje för dina husdjur. Här är några viktiga produktområden från Kong.

Produktområden från Kong

Hundleksaker

Kong erbjuder ett brett utbud av hundleksaker för olika typer av lek och interaktion. Deras leksaker är tillverkade av slitstarka material och har olika funktioner som studsande, tuggmotstånd och gömställen för godis. Oavsett om din hund gillar att tugga, dra i rep eller fånga bollar, har Kong en leksak som passar.

Kattleksaker

Kong har också en serie leksaker för katter som stimulerar kattens naturliga instinkter att jaga och leka. Dessa leksaker är utformade för att vara säkra och hållbara, med rörliga delar och material som lockar till lek.

Pusselspel

Kong erbjuder även pusselspel och aktivitetsleksaker som utmanar och stimulerar ditt husdjurs intellekt. Dessa leksaker kräver problemlösning och belönar ditt husdjur när de hittar rätt sätt att få tag i godis eller belöningar.

Tänk på säkerheten - leksaker är inte tuggben

Det är viktigt att komma ihåg att all lek bör övervakas, och om en leksak är trasig eller sliten bör den inte användas längre för att undvika skador på ditt husdjur. Se till att välja rätt storlek på leksaken för ditt husdjur och följ tillverkarens anvisningar för säker användning.

Köp Kong Leksaker Online på Granngården.se

Du kan köpa Kong leksaker online på Granngården.se och ge ditt husdjur timmar av glädje och stimulans. Utforska deras breda sortiment av högkvalitativa leksaker för hundar och katter och hitta rätt leksak för ditt älskade husdjur.

​Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
75 produkter

Visar sida 1 av 3