Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Moser

Moser är ett tyskt varumärke som med lång erfarenhet är specialister på allt inom klippmaskiner för olika djurslag med sina individuella behov. De är kända för att ha hållbara och rejäla produkter för både privat och professionellt bruk. Deras skär passar till flera olika märken av klippmaskiner.

Varumärket har över 70 års erfarenhet inom klippmaskiner och skär av högsta kvalitet. Varumärke är en del av Wahl-koncernen. De exporterar idag sina produkter till över 100 länder.

Moser – ledande inom klippmaskiner

Under namnet Moser Animal erbjuds ett brett utbud av produkter såsom hundtrimmers, kloslipare, underullsrakor, klippskär, metallkammar, tovskär för katt (jodå, en del fungerar faktiskt lika bra på katt) och utredningskammar – för att nämna några. Högkvalitativa produkter som utmärker varumärket som Europas ledande inom klippmaskiner för djurpäls och för omfattande hemmatrimning av husdjur.

En frisk päls spelar en avgörande roll för djurets välmående, oavsett om det är en hund eller katt. Som ansvarsfull ägare kan du bidra mycket till din älsklings välmående genom att ta hand om pälsen på rätt sätt.

Moser strävar ständigt efter att sätta nya standarder inom innovativ och professionell trimutrustning för hemmabruk, för att göra djurvård enklare och mer effektivt för djurägare över hela världen.

Kategori & Filter
    • Populära
29 produkter

Visar sida 1 av 1