Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

ProDen PlaqueOff

Forskningen bakom Plaque off började redan på 1970-talet när svenska tandläkaren Dr Sune Wikner upptäckte förbättrad munhälsa hos en patient som regelbundet ätit alger. Många år senare efter ett otal studier på både människor och husdjur föddes produkten som idag funnits i 17 år och mer än 1,5 miljarder doser har använts!

Proden PlaqueOff - För en frisk mun och friska tänder hos hund och katt.

Historia och mission

Proden PlaqueOff är en ledande tillverkare av algpulver för att förbättra munhälsan hos hundar och katter. Företaget grundades i Sverige med visionen att förbättra djurens liv genom naturliga lösningar. Sedan starten har företaget fokuserat på att utveckla produkter av högsta kvalitet som är både effektiva och säkra för djurens hälsa. Proden PlaqueOff har idag etablerat sig som en av de mest pålitliga varumärkena för frisk mun och friska tänder hos hund och katt. Företagets mission är att förse djurägare med högkvalitativa, naturliga produkter som förbättrar djurens hälsa och välbefinnande.

Algpulver för god munhälsa

Proden PlaqueOff erbjuder ett naturligt algpulver som bidrar till en god munhälsa hos hundar och katter. Kosttillskottet är lätt att tillsätta i djurets mat och fungerar som ett tillskott till en balanserad kost och god munhygien. Algpulvret hjälper till att reducera plack och tandsten hos hundar och katter genom att förhindra att bakterier och matrester fastnar på tänderna. Det främjar också en god andedräkt genom att minska dålig lukt i munnen.

Förutom att vara en effektiv lösning för att förbättra djurens munhälsa, är Proden PlaqueOffs algpulver också en naturlig lösning. Det är en säker och skonsam produkt som inte innehåller några kemikalier eller konstgjorda tillsatser. Detta gör det till ett perfekt val för djurägare som vill ge sina djur en hälsosam och naturlig produkt. Tillsätt enkelt dagsdosen av pulvret i djurets foder varje dag.

Fördelar med Proden PlaqueOffs algpulver

  • Förbättrar munhälsan hos hundar och katter
  • Reducerar plack och tandsten
  • Främjar en god andedräkt
  • Naturligt tillskott till en balanserad kost och god munhygien
  • Säker och skonsam produkt utan kemikalier eller konstgjorda tillsatser

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1