Gå till huvudinnehållet

FURminator

Perfekta produkten för hundar med mycket underull under fällningen. Tänk på att gärna borsta igenom hunden utomhus -så får fåglarna ett bra bomaterial samtidigt som du slipper all päls inomhus.

FURminator - Perfekt under pälsfällningen

Historia och Mission

FURminator grundades 2002 av en professionell hundtrimmare som upptäckte behovet av en mer effektiv lösning för att ta bort lös päls under fällningen från hund, katt och häst. Med en innovativ design och högkvalitativa material har FURminator blivit ett välkänt varumärke inom groomingindustrin. FURminators mission är att hjälpa djurägare över hela världen att hålla sina pälsdjur friska, bekväma och lyckliga genom att erbjuda högkvalitativa verktyg för grooming.

Bästa kardan för en päls utan lösa hårstrån

FURminator är känd för sin högpresterande karda som är speciellt designad för att ta bort lösa hårstrån från djurens päls. Med sin patenterade design och unika kant får den med sig lös underull utan att skada täckhåren, den översta pälsen. Denna karda är perfekt för att använda under fällningssäsongen, när hundar och katter tappar sin vinterpäls. Med FURminator kan du effektivt ta bort all lös päls. Det är särskilt effektivt för djur som har tjock underull, som till exempel golden retrievers, huskies eller schäfrar.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
12 produkter

Visar sida 1 av 1