Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

FURminator

FURminator är ett måste för alla hund- och kattägare under fällperioden. Med denna specialkam avlägsnar du effektivt underull och löst hår från din katt eller hund, vilket kan minska fällningen med upp till 90 procent. Heja! Genom att kasta hårstråna direkt i soptunnan (eller ge till fåglarna för bobygge) sparar du tid och möda med konstant städning av golv, möbler, kläder och bilsäten. Med bara två till tre kamningar under fällperioden kan du se en dramatisk minskning av löst hår.

FURminators unika utformning är skonsam mot både hundens och kattens känsliga hud samtidigt som den är ergonomiskt utformad för en behaglig användarupplevelse för dig som ägare. Alltså, den perfekta produkten för hundar och katter under fällningen.

Tänk på att gärna borsta igenom din hund eller katt utomhus – så får fåglarna ett bra bomaterial samtidigt som du slipper all päls inomhus.

Bra att tänka på är att ett riktigt bra hundschampo och balsam kan göra stor skillnad för fällningen och hur lätt det är att rykta ur pälsen på din hund. Och om katten inte har tovor och accepterar ett skönt bad – då kan man bli av med mycket lös päls i badet. Granngården erbjuder många bra kattschampon & kattbalsam.

FURminator - perfekt under pälsfällningen

Furminator är ett pälsverktyg som tar bort underull och löst hår från ditt husdjur, minskar fällning med upp till 90 procent. Den är skonsam mot djurets hud och ergonomisk för dig.

4 fördelar med FURminator:

✔︎ Tar bort hår effektivt utan hårt tryck.

✔︎ Praktisk lösgöringsknapp för att ta bort fastnat hår.

✔︎ Ergonomisk design för enkel användning.

✔︎ Undviker tovor och hårbollar.

Välj rätt Furminator för din djurs päls. För kort eller lång päls. Liten, mellan eller stor. Alltså, anpassa kardans bredd efter djurets behov och din handstorlek.

Användning: Borsta långsamt med Furminatorn medhårs, undvik att borsta samma område flera gånger för att undvika irritation. Använd 1–2 gånger i veckan.

Historia och Mission

FURminator grundades 2002 av en professionell hundtrimmare som upptäckte behovet av en mer effektiv lösning för att ta bort lös päls under fällningen från hund, katt och häst. Med en innovativ design och högkvalitativa material har FURminator blivit ett välkänt varumärke inom groomingindustrin. FURminators mission är att hjälpa djurägare över hela världen att hålla sina pälsdjur friska, bekväma och lyckliga genom att erbjuda högkvalitativa verktyg för grooming.

Bästa kardan för en päls med mycket underull

FURminator är känd för sin högpresterande karda som är speciellt designad för att ta bort lösa hårstrån från djurens päls. Med sin patenterade design och unika kant får den med sig lös underull utan att skada täckhåren, den översta pälsen.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1