Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Köp allt till Julen hos granngården.se

Jul

Om Jul

Jul hos Granngården! Köp julpynt, julklappar, julgranar och julbelysning i butik och online på granngården.se

Jul hos Granngården

Äntligen jul hos Granngården! Vi vill att du ska kunna hitta allt du behöver för den perfekta julstämningen på ett och samma ställe. Därför har vi tagit in ett julsortiment som passar både den traditionella och mer moderna julen. Hos oss kan du köpa allt från stora julgranar upp till fem meter till den traditionella julgranen för hemmet, julbelysningjulpynt och julklappar.

För dig som vill undvika julstressen och handla enkelt hemma från soffan erbjuder vi alltid hemleverans när du handlar onlineVi bjuder dessutom alltid på frakten när du hämtar dina varor i butik. Tänk på att beställa i god tid så att vi kan leverera din beställning direkt hem till dig innan julafton. Och du, missa inte våra julklappstips!

Julklappstips

Då var det återigen hög tid att börja spåna på julklappstips till mamma, pappa, pojkvän, flickvän, hund, katt, häst, barn och vänner! Här finner du ännu fler tips om julklappar till hunden. För att göra det enkelt och inspirera dig har vi valt ut våra allra bästa tips på julklappar för julen! Välj bland kläder, skor, maskiner och produkter för hund, katt, häst och ryttare. Tänk på att du alltid har fri retur i butik när du handlar på granngården.se så passa på att klicka hem dina klappar smidigt och undvik julstressen!

Köpa julgran hos Granngården

Hos oss på Granngården hittar du ett brett sortiment av hållbart odlade julgranar för utomhus- och inomhusbruk. Vi har valt ut de vackraste och ståtligaste Rödgranarna och Kungsgranarna i Sverige. Välj mellan en traditionell liten julgran som passar perfekt att ha hemma och stora julgranar upp till 5 meter för offentliga miljöer, entréer och utemiljöer. Du kan köpa julgran i våra butiker eller beställa stora granar online och via vår kundtjänst. Hur du går tillväga står angivet på respektive grans produktsida. Självklart har vi även passande julgransfot till våra julgranar som passar både inomhus och utomhus. Läs mer här om hur du håller julgranen fin länge!

Julbelysning och ljusslingor

Vare sig du är på jakt efter en ljusslinga att ha inomhus, julgransbelysning eller ljusslingor för utomhusbruk har vi något passande bland vår julbelysning. Bland annat hittar du julgransbelysning för flaggstång och stora granar, men också mindre julstjärnor, ljusslingor och dekorationsbelysning. Vi har både julbelysning för utomhusbruk som flaggstångsbelysning och ljusslingor som passar inomhus. 

Julpynta hemma med pynt från Granngården

Älskar du att julpynta och julinreda? Det gör vi på Granngården också. Hos oss hittar du jordnära julpynt som vackra och rustika pilkorgar, halmbockar och halmkransar, mysiga lyktor, blockljus, julgransfötter och dekorationsbelysning. Läs mer om våra tips för att lyckas med Amaryllis och hur du dekorerar med julblommor här. Välkommen in till jul hos Granngården i våra julpyntade butiker eller köp julbelysning,  julgranar och julklappar direkt här på granngården.se. God jul önskar vi på Granngården! 

God Jul önskar Granngården! Köp dina julklappar, julpynt, granar och julbelysning i butik och online på granngården.se

Julbelysning
Julgran
Julklappstips
Julpynt