Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Bucas

Bucas är ett välkänt varumärke inom hästutrustning, med fokus på högkvalitativa täcken. Företaget grundades 1981 i Irland och är kända för sin höga kvalitet, slitstyrka och prestanda, täcken som är både bekväma och praktiska för hästägare och ryttare. Deras produkter används av hästägare över hela världen.

Högkvalitativ hästutrustning med hästtäcken i fokus

Sedan 1981 har irländska Bucas designat, skapat och tillverkat högkvalitativa hästtäcken och annan hästutrustning. Företaget kombinerar den stolta irländska hästtraditionen med den senaste tekniska utvecklingen för att skapa innovativa och tekniskt avancerade produkter som används och älskas av hästägare världen över.

Innovativa hästtäcken för alla tillfällen

Bucas är synonymt med tekniskt avancerade hästtäcken av hög kvalitet som ser till att din häst är rätt klädd oavsett väder och tillfälle. Redan 1982 introducerade Bucas sitt första högpresterande vattenavvisande utetäcke. Detta följdes av företagtes första helt vattentäta och ventilerande täcke mot slutet av åttiotalet.

Sedan dess har Bucas introducerat en mängd nya innovationer som solreflekterande täcken, antibakteriella foder, flugtäcken med anti-UV-egenskaper och mycket annat. Bucas fortsätter att driva utvecklingen inom hästtäcken och hästprodukter framåt med fokus på kvalitet, innovation och hästens välbefinnande.

Köp regntäcke, vintertäcke eller flugtäcke direkt online på granngården.se eller i din närmaste Granngården-butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1