Gå till huvudinnehållet

Feliway

Lugnande produkter för katter för att minska stress i hushåll med flera katter, under transporter och situationer som kan vara extra jobbiga som under nyår med alla fyrverkerier.

Feliway - För en lugnare katt

Feliway är ett varumärke som grundades med uppdraget att hjälpa katter att känna sig trygga och lugna i sin omgivning. Feliway har utvecklat en serie av feromonbaserade produkter som hjälper till att minska stress och oro hos katter. Feliways produkter är kända för sin effektivitet och pålitlighet, och används av kattägare och veterinärer över hela världen.

Hur fungerar Feliways produkter?

Feliways produkter innehåller naturliga feromoner som får katten att känna sig tryggare. Feromonerna används för att skapa en känsla av säkerhet och trygghet i kattens omgivning. Feliway erbjuder flera olika lugnande produkter i praktiska diffusorer som sätts i ett vägguttag i hemmet. Feliway Diffuser kan användas för att skapa en känsla av trygghet i hemmet och minska beteendeproblem som orsakas av stress.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1