Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Nyby Bruk

Med över 40 års erfarenhet av att skapa högkvalitativa och praktiska trädgårdstillbehör i småländska Gnosjö kan Nyby Bruk leverera redskap och trädgårdsdetaljer som lyfter din trädgård till nästa nivå. Med klassiska och välbeprövade produkter som underlättar för de gröna fingrarna i trädgårdsarbetet!

För gröna fingrar i trädgårdsarbetet

Med trädgårdsprodukter från småländska Nyby i Gnosjö är du fullt utrustad att fixa i trädgården som ett riktigt proffs. Med 40 års erfarenhet av att skapa trädgårdstillbehör kan Nyby leverera redskap och trädgårdsdetaljer som lyfter din trädgård till nästa nivå. Hos Granngården kan du köpa ett brett sortiment av trädgårdsprodukter från Nyby. Då blir du rustad inför ett trädgårdsarbete med gröna fingrar. Eller varför inte locka småfåglar till din trädgård genom att hänga upp en fågelholk? Köp produkter från Nyby för trädgården i Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Odla med produkter från Nyby

När du ska arbeta i trädgården eller plantera din odling, växter, blommor eller annan växtlighet är Nyby ett starkt varumärke att välja. De har produkter som trädgårdsredskap, vattenkannor och olika spaljéer för att binda upp och stödja växtlighet. Många av Nybys spaljéer och växtstöd passar utmärkt i en pallkrageodling.

Redskap från Nyby

Räfsa, spade, kultivator, rabattkant, vattenspridare och spaljéer är alla exempel på utmärkta trädgårdsredskap och produkter från småländska Nyby. Du kan få mer gjort i trädgården och snygga till dina odlingar med deras fina växtstöd i form av stolpar eller spaljé. För att ge bra stöd åt växter, grönsaker eller blommor kan det vara bra att välja en spaljé som passar det du har i trädgården. Låt växtens preferenser att växa blandat med din personliga smak för utseende i trädgården vägleda när du ska köpa spaljé. Välj från flera olika utförande av växtstöd och sätt ut i din trädgårdsodling eller rabatt. Det finns både metall och trävarianter av spaljéer från Nyby att välja från. Köp trädgårdsprodukter från Nyby hos Granngårdens butiker eller online på granngården.se.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
45 produkter

Visar sida 1 av 2