Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Mustad

Mustad arbetar hårt för att alltid vara i framkant och ständigt förbättra och utveckla innovativa sina högkvalitativa och innovativa hästvårdsprodukter. Där den ultimata målbilden är bättre hästar, med friska hovar som är lyckligare. De har ett brett utbud av hästskor och tillbehör för alla upptänkliga behov från små shettis-hovar till rejäla snösulor.

Det bästa för både hovslagare och häst

1832, i den lilla norska byn Gjövik började Mustad växa fram. Ett företag som på sikt blev en av de ledande norska leverantörerna av olika typer av små metallprodukter t.ex. stängseltråd, spikar, stift, hästskosöm, gem, häftstift och mycket mer. Idag har Mustad hovvård 11 egna fabriker och produkterna säljs i nära 100 länder världen över. Mustad arbetar hårt för att alltid vara i framkant och ständigt förbättra och utveckla innovativa produkter. Där den ultimata målbilden är bättre hästar, med friska hovar som är lyckligare.

I vårt sortiment finner du

En mängd olika hästskor i väl anpassade storlekar efter just ert unika behov. Allt ifrån ponnyskor i små storlekar till snösulor. Även en mängd verktyg av högsta kvalitet t.ex. hovknivar, bräcktång, verktång, sömutdragare och hovraspar.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
156 produkter

Visar sida 1 av 6