Gå till huvudinnehållet

Sprenger

Sprenger är kända för sina tysktillverkade produkter med fantastisk kvalitet. De samarbetar nära med världens främsta ryttare för att löpande utveckla sina produkter för optimal passform, material och utformning. 

Högsta kvalitet på bett sedan 1872

Sprenger har tillverkat bett och andra metallartiklar i Tyskland sedan 1872. De är kända för sin fantastiska kvalitet. De samarbetar nära med världens främsta ryttare för att löpande utveckla sina produkter för optimal passform, material och utformning.

Hermann Sprengers familj är på väg in i 5e generationen på fabriken i iserlohn, Tyskland där alla deras produkter tillverkas. Tysk kvalitet när den är som bäst!

Ett exempel är Dynamic betten där de utvecklat en ergonomisk utformning med svängda mundelar som ligger perfekt i hästens mun och ger en mjuk och jämn kontakt med tungan. Det uppmuntrar hästen att tugga på bettet och acceptera det. De tredelade Dynamic betten har en förkortad framåtvriden mittdel som möjliggör väldigt precisa hjälper från ryttaren.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

76 produkter

Visar sida 1 av 3