Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Sprenger

Sprenger är kända för sina tysktillverkade produkter med fantastisk kvalitet. De samarbetar nära med världens främsta ryttare för att löpande utveckla sina produkter för optimal passform, material och utformning. 

Herm. Sprenger - Kvalitetsbett sedan 1872

Sprenger har tillverkat bett och andra metallartiklar i Tyskland sedan 1872. De är kända för sin fantastiska kvalitet på hästbett. De samarbetar nära med världens främsta ryttare för att löpande utveckla sina produkter för optimal passform, material och utformning. Hermann Sprengers familj är på väg in i 5e generationen på fabriken i iserlohn, Tyskland där alla deras produkter tillverkas. Tysk kvalitet när den är som bäst!

Historia

Herm. Sprenger grundades av Hermann Sprenger år 1872 i Iserlohn, Tyskland. Företaget har sedan dess varit en ledande tillverkare av högkvalitativa bett och andra metallartiklar. De har utvecklat ett starkt rykte för att leverera produkter av högsta kvalitet och är känt för sin nära samverkan med världens främsta ryttare.

Olika typer av bett till häst

Herm. Sprengers mission är att erbjuda ryttare och hästar optimala förutsättningar för kommunikation och prestation. Genom att utveckla ergonomiska och välutformade bett vill de skapa en mjuk och behaglig upplevelse för hästen och underlätta för ryttaren att kommunicera med sin häst.

Babypelham bett

Babypelham bettet från Herm. Sprenger är en populär modell bland dressyrryttare. De ger en mjuk men exakt styrning av hästen. Det är också lämpligt för hästar som behöver extra stöd under hoppning eller för att förbättra balansen i dressyrridning.

Bridong bett

Bridong bettet från Herm. Sprenger är utformat för att passa hästar med ett bredare huvud och kortare nosparti. Det har en unik form som ger hästen en jämn och mjuk kontakt med bettet och minskar risken för skador på hästens käkben och tänder.

Eggbett

Eggbettet från Herm. Sprenger har en klassisk design och är ett utmärkt val för hästar som är svåra att styra. Det har en mjuk och behaglig kontakt med hästens mun och ger en tydlig signal till hästen.

Novocontact Sensogan bett

Novocontact Sensogan bettet är en av Herm. Sprengers senaste innovationer. Det är utformat för att ge en mjuk och jämn kontakt med hästens mun och förbättra kommunikationen mellan ryttare och häst. Sensogan är en unik legering som minskar risken för allergiska reaktioner och främjar salivproduktionen hos hästen.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1