Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Nelson garden

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder Nelson Garden in dig till en värld fylld av fröer, lökar och det mesta som i tillbehör som hör därtill. En av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsredskap och trädgårdstillbehör.

För oss med hjärtat i trädgården

Med en smula jord under naglarna och hjärtan som slår volter för trädgård och odling bjuder Nelson Garden in dig till en värld fylld av fröer, lök och det mesta som hör därtill. Från småländska Tingsryd är Nelson Garden idag en av marknadens ledande aktörer inom trädgårdsredskap och trädgårdstillbehör. Nelson Garden har ett brett sortiment av produkter inom områden för förkultivering, trädgårdsredskap och trädgårdstillbehör för gräsmatta, växtvård och fågelmat. De har även produkter som jord och torv eller torv som planteringsjord till frösådd som du kan köpa hos oss Granngården.

Växtbelysning och växtlampor

Nelson Garden erbjuder ett brett sortiment av växtbelysning och växtlampor som hjälper dig förkultivera odlingar under de mörka månaderna. Du hittar allt från lysrörsarmaturer till odlingslampor och växtlampor LED från Nelson Garden, hos oss på Granngården. Självklart finns både växtbetlysning för inomhusbruk och utomhusbruk.

Miniväxthus, drivhus och förkultivering

Nelson Garden är en av de största aktörerna inom förkultivering och förodling. Du hittar allt från miniväxthus, drivbänkar, värmemattor och odlingsbord här på granngården.se eller i butik. Självklart erbjuder Nelson Garden även ett brett sortiment av smarta tillbehör för din förkultivering.

Odla med fröer

När väl trädgården är städad och redo, börjar det bli dags att så och plantera inför vår och sommarsäsongen i trädgården. Att köpa fröer och odla direkt från grunden är bland det bästa som finns, det tycker i alla fall vi på Granngården. Därför har vi tagit in en mängd olika fröer, fröpåsar och odlingspluggar för hydroponisk odling från Nelson Garden.

Nelson Garden hydroponisk odling

Odla hemma utan jord! Nelson Garden erbjuder den hydroponiska odlingslådan Harvy som gör det möjligt att odla enkelt hemma helt utan jord. Den enda du behöver är är vatten och en fönsterbräda, resten ingår i det hydroponiska startpaketet.

Fågelmatare från Nelson Garden

Hos oss hittar du smarta och snygga fågelmatare från Nelson Garden. Våra fågelmatare för småfåglar finns i flera olika storlekar och modeller. Bland annat hittar du talgbollshållare och frömatare.

Trädgårdsprodukter Nelson Garden online

Med trädgårdsprodukter från Nelson Garden kan du göra odlingen mer glädjefylld! Köp dina trädgårdprodukter från Nelson Garden online på granngården.se

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
1069 produkter

Visar sida 1 av 36