Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Ocean

Med Ocean behöver du som kund inte välja mellan produkter effektivitet, pris eller miljö. Tack vare att de är högkoncentrerade så räcker produkterna längre. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar!

Svensktillverkade, miljövänliga och dryga rengöringsprodukter

Vi på Granngården är stolta över att erbjuda det svenska varumärket Ocean. En serie klimatsmarta, närproducerade och miljövänliga tvättmedel, diskmedel, hygien- och rengöringsprodukter. Med Ocean behöver du som kund inte välja mellan produkter effektivitet, pris eller miljö. En Oceanprodukt kompromissar varken med effektivitet, pris eller miljöpåverkan. Tack vare att de är högkoncentrerade så räcker produkterna dessutom dubbelt så länge och ger ett ännu bättre resultat. Du får alltså mer rengöring för mindre pengar!

Oceans produkter har belönats med flera utmärkelser och rekommenderas av Astma- och allergiförbundet. Flera av Oceans produkter är miljömärkta med Svanen, Bra Miljöval, Ecolabel och flera andra certifieringar. Alla förpackningar är dessutom tillverkade av bioplast baserat på socker istället för olja. Tillverkningen sker i Sverige i en klimatneutral produktionsanläggning och produkterna är fria från zeoliter och fosfater och djurtester. I Granngårdens sortiment finns bland annat tvättmedel, sköljmedel, rengöringsprodukter, maskindisktabletter. hygienprodukter och fläckborttagning. Köp tvättmedel, rengöringsmedel och diskmedel online på granngården.se.

astma-allergoforbundet-granngarden-250px.png miljomarkning-granngarden-250px.png bra-miljoval-granngarden-logo-250px.png

Miljövänligt tvättmedel och sköljmedel

Oceans tvättprodukter har i konsumentverkets tester fått "Bäst i test" på tvättmedel vid fem tillfällen. Två av dessa med toppresultat med ensam 5:a i betyg. Idag har Ocean titeln "världens drygaste" tvättmedel med 25 ml per tvätt på klimatneutrala Ocean Dubbeldryg. I de två serierna Bastvätt och Dubbeldryg finns både en oparfymerad och lätt parfymerad variant, där den oparfymerade är rekommenderad av Astma- och allergiförbundet.

Miljövänligt diskmedel och rengöringsprodukter

Oceans krav på sina diskmedel och rengöringsmedel är att de ska ha utomordentlig rengöringsförmåga, vara dryg och ekonomiska samt att påverkan på miljön ska vara så liten som möjligt. I sortimentet finns allt från maskindisktabletter till handdiskmedel, WC-rent, såpa och fönsterputs.

Skonsam tvål, duschcreme och hygienprodukter

Alla Oceans hygienprodukter som tvålcreme, skonsam tvål, duschreme och handrengöring består av vårdande och återuppbyggande produkter. Dessa bidrar till att ge hår och hud lyster och en sammetslen yta. Självklart är alla tvålar fria från parabener och innehåller endast ekoparfym. Köp miljövänligt och skonsamt tvättmedel, diskmedel, rengöring och hygienprodukter från Ocean online på granngården.se eller i butik!

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
15 produkter

Visar sida 1 av 1