Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Orbiloc

Orbiloc är multifunktionslampan som är tillverkad i Danmark och fullt anpassad för klimatet här i Norden. 100% vattentäta, stöttåliga och lätta att bära både för hund och hundägare. Eller varför inte hängandes på ryggsäcken, till barnvagnen, för ridturen, på löprundan eller på rullatorn. Orbiloc är en säkerhetslampa av hög kvalitet – perfekt för utomhusaktiviteter i mörker!

Orbiloc säkerhetslampa – för hund & hundägare!

Orbiloc är multifunktionslampan som är tillverkad i Danmark och fullt anpassad för klimatet här i Norden. Visste du att Orbilocs produkter även används av militären för sin höga kvalitet! Säkerhetslamporna är 100% vattentäta, stöttåliga och lätta att bära både för förare och hund. Eller varför inte hängandes på ryggsäcken, till barnvagnen, för ridturen, på löprundan eller på rullatorn.

Orbiloc historia

Orbiloc grundades 2009 av Anetter Kristensen och Jan Jægergaard. Ett par passionerade för ett aktivt och utmanande uteliv. De såg problem med lågkvalitativa produkter som bara höll en kort tid och ökade miljöbelastningen. De driver sitt företag utifrån kärnvärdena säkerhet, kvalitet, ansvar, respekt och ärlighet. Lamporna tillverkas exklusivt i Århus, Danmark.

Varför LED-lampor på promenaden?

Reflexer är superbra att ha, men syns ffa vid påfallande ljus, t.ex. från en bil. Att själv vara upplyst ger en betydligt bättre synlighet, även i mörker. Var rädda om er i mörkret -som gående ser du alltid bilarna mycket bättre än bilisterna ser dig! Att se till att synas ordentligt med en Orbiloc lampa är en billig livförsäkring för både dig och din hund. Att synas och vara säker i trafiken är viktigt för både stora och små!

Orbiloc lampa – fördelar:

 • Finns i en mängd olika färger
 • Extremt tåliga, klarar upp till 100kg tryck
 • Mycket god synlighet, upp till 5km i klart väder
 • Klarar temperaturer från -40°C till 50°C
 • Designen gör att ljuset sprida 270 grader i alla riktningar
 • Enkel att använda, bara vrid för att välja fast eller blinkande ljus
 • Utbytbara battering (2xCR2032)
 • Med kvalitativa batterier håller betterierna 100 timmar vid fast ljus och 250 timmar för blinkande ljus
 • Med det medföljande gummibandet fäster man enkelt lampan utan att skada sele eller halsband
 • IPX8 klassade vilket betyder att de har testats på 11 bars tryck under 1 timme och är vattentäta ner till 100 meter.

Smart med olika färger!

Att orbiloc finns I så många olika färger är perfekt när du har flera hundar eller är ett gäng som träffas på promenaden – enkelt att hålla koll på respektive hund i skymning och mörker.

Funkar de i saltvatten?

De kan även användas i saltvatten. Tänk på att saltvatten lämnar saltrester när det torkar så skölj alltid av produkten ordentligt efter ett bad (såklart även din hund och annan utrustning som sele, halsband och flytväst.)

Fler hjälpmedel för både människa och djur

För hundföraren och andra som är ute och promenerar i trafiken finns en mängd smarta reflexprodukter som gör att vi syns ordentligt. För ryttaren och hästen finns det smart utrustning som ökar ytan som reflekterar och ger neonindikation till medtrafikanter.

Kategori & Filter
  • Populära
5 produkter

Visar sida 1 av 1