Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Brogaarden

Brogaarden är ett danskt foderföretag som grundades 1949 och har specialiserat sig på tillverkning och försäljning av högkvalitativa djurfoder och tillskott. Hos Granngården hittar du ett brett sortiment av hästfoder från Brogaarden. Företaget är känt och populärt för sin höga kvalitet och noggrant utvalda råvaror.

Brogaarden – För ett hälsosamt hästliv

Varumärkets historia och mission

Brogaarden är ett danskt familjeföretag som grundades 1983 av Inge och Vagn Brogaard. Företaget har sedan starten fokuserat på att producera hästfoder och hästgodis av högsta kvalitet, och är idag en av Nordens ledande producenter av hästfoder. Brogaarden är stolt över att erbjuda ett brett sortiment av produkter som passar alla typer av hästar och alla behov.

Brogaarden strävar efter att ge hästar den bästa möjliga näringen för att främja deras hälsa, välmående och prestation. Varumärket har en holistisk syn på hästar och tror att rätt näring är nyckeln till ett hälsosamt och glatt hästliv. Brogaarden är också engagerat i hållbarhet och har en stark miljöprofil.

Hästfoder för alla behov

Brogaarden erbjuder ett brett sortiment av hästfoder för alla hästar och alla behov. Varumärket har utvecklat sina produkter i samarbete med veterinärer och andra experter för att säkerställa att hästarna får all den näring de behöver. Brogaarden har allt från lucernfoder, foder anpassade för islänningar, olika varianter av mashfoder, müsli och pellets. Oavsett om du har en tävlingshäst eller en hobbyhäst, finns det ett foder från Brogaarden som passar just din häst.

Högsta kvalitet på hästfodret

Brogaarden har höga krav på kvalitet och säkerhet i sina produkter. Brogaarden använder endast högkvalitativa råvaror och alla produkter testas noggrant för att säkerställa högsta kvalitet.

Köp Brogaarden-produkter av hög kvalitet hos Granngården. Online eller i butik!

Kategori & Filter
    • Populära
10 produkter

Visar sida 1 av 1