Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Good Nature

Effektiva, automatiska musfällor och råttfällor som slår djuren snabbt och skonsamt för att minimera lidande. Goodnature är verkligen skadedjurshantering på en helt ny nivå.

Goodnature A24 – effektiv musfälla och råttfälla

Visste du att Goodnature startade på Nya Zeeland med ett mål att effektivt kunna skydda sina utrotningshotade arter från introducerade arter som möss och råttor? Målbilden var att så effektivt men skonsamt som möjligt eliminera de inflyttade arterna som obehindrat konkurrerade ut de ursprungliga arterna. Genom att erbjuda en skonsam och effektiv lösning för att eliminera skadedjur, har Good Nature blivit en ledande aktör inom den giftfria fällindustrin.

Historia

Goodnature – eller som vissa väljer att skriva: Good Nature – grundades av en grupp forskare och entreprenörer i Nya Zeeland som ville ta itu med problemet med invasiva arter som hotade att utrota de inhemska arterna på ön. De insåg att traditionella fällor och bekämpningsmedel inte var tillräckligt effektiva och ofta skadliga för miljön. Så de utvecklade en ny typ av fälla som var helt giftfri och automatiskt återställde sig själv.

Fördelar med Good Nature musfällor & råttfällor

Goodnature musfällor och råttfällor är lätta att använda och har många fördelar gentemot traditionella fällor. En av de största fördelarna är att de är helt giftfria, vilket gör dem till ett säkrare val för både miljön och ditt hem. Här är några fler fördelar med Good Nature fällor:

  • Automatisk återställning: Goodnature fällor återställer sig automatiskt och kan avliva upp till 24 skadedjur innan de behöver laddas om.
  • Naturligt bete: Fällorna använder sig av ett naturligt bete som är giftfritt och håller upp till sex månader.
  • Snabb och smärtfri avlivning: Fällorna är utformade för att minimera lidandet för möss och råttor och avlivar dem omedelbart.
  • Lätta att använda och flytta: Fällorna är lätta att använda och kan enkelt placeras på olika platser, både inomhus och utomhus.
  • Hållbara och robusta: Fällorna är tillverkade av högkvalitativa material som tål väder och vind.
  • Säkra för barn och husdjur: Fällorna är utformade för att vara säkra att använda runt nyfikna barn och husdjur.

Hur fungerar Goodnatures elektriska fällor?

Goodnatures fällor fungerar helt utan gifter, som kan vara en fara för våra barn och husdjur. De är mer pålitliga och effektiva än traditionella manuella mus och råttfällor genom att musen eller råttan lockas till fällan med hjälp av det väldoftande betet, när den går in i fällan utlöses en sensor och då aktiveras en stark strömbåge som dödar djuret.

Det är mycket effektivt, går snabbt och blir då mer humant än t.ex. traditionella slagfällor som kan slå musen felaktigt och då orsaka långvarigt lidande för att djuret inte dör direkt. Även om vi inte vill ha möss eller råttor i våra hus, stallar, hölador eller maskinhallar vill vi ju försöka bli av med dem så skonsamt som möjligt.

Det är också mer hygienskt eftersom fällan i sig inte blir smutsig när djuret dödas och lockar då inte i samma utsträckning till sig andra oönskade djur. Skulle t.ex. en huskatt få tag på en elektriskt dödad mus eller råtta är den inte farlig för katten vilket den vore om djuret ätit musgift eller råttgift.

När fällan ska tömmas är det också betydligt enklare vilket gör modellerna populära hos både privatpersoner och yrkessamma inom lantbrukssektorn eller skadedjurskontrollering.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1