Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Gille

Gille erbjuder de mest sålda småkakorna i Sverige. Varje kaka bakas med omsorg och noggrant utvalda ingredienser, vilket bidrar till Gilles höga kvalitet. Denna noggrannhet gör att Gille står ut som ett pålitligt val för kakälskare.

Gille värnar om den svenska fikatraditionen med ett fantastiskt sortiment av traditionella småkakor. Dessa kakor har en god smak och håller alltid hög kvalitet. På de två skånska bagerierna i Åsljunga och Örkelljunga bakar cirka 220 medarbetare mer än 1,5 miljarder kakor per år, noggrant och med stor omsorg. Hos Grangården hittar du ett fint utbud av kakor och snacks.

Gille – svensk fikatradition

Gille är mycket omtyckt i Sverige och har en betydande marknadsandel. Cirka 40 procent av alla småkakor som säljs på den svenska marknaden kommer från Gille. Men det är inte bara i Sverige som Gilles kakor uppskattas. Kakorna har även blivit en favorit internationellt och exporteras till över 30 länder runt om i världen.

Bland de mest populära produkterna hittar man Chokladflarn och Havreflarn. Dessa kakor har blivit riktiga klassiker och är älskade av många för deras goda smak och krispiga konsistens.

Idag ägs varumärket Gille av Continental Bakeries North Europe AB, en del av en stor europeisk koncern. Detta ägarskap har hjälpt Gille att växa och nå ut till ännu fler marknader. Trots expansionen behåller Gille sin fokus på kvalitet och tradition, vilket fortsätter att göra varumärket till en favorit bland småkaksälskare.

Kategori & Filter
    • Populära
2 produkter

Visar sida 1 av 1