Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Jobba hos Granngården! Läs mer online på granngården.se

Jobba hos oss

Välkommen till Granngården! Som medarbetare hos oss omges du av kollegor som trivs att leva nära djur och natur. Du välkomnas av en kultur som grundar sig i att vara jordnära, engagerad, kundfokuserad och vinnare.

Granngården har varit en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I vårt arv har vi stor trovärdighet i frågor som rör odling, djur och natur.

 • Organisation

  • Granngården är en riksomfattande butikskedja med 100+ butiker och e-handel runt om i Sverige.

  • Vi erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett jordnära liv.

  • Vårt huvudkontor är placerat i Malmö där de flesta av våra funktioner finns representerade. Tjänsterna på Granngården är allt ifrån inköpare till webbredaktörer, kundtjänstmedarbetare, logistikkoordinatorer, redovisningsekonomer, butikssäljare och butikschefer.

  • Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i norska Lilleström. Vårt huvudkontor (som vi kallar för servicekontor) är placerat i Malmö.

  • Vi har cirka 800 anställda i hela Sverige och av dem finns ungefär 70 medarbetare på servicekontoret.

  • Vår omsättning är cirka 2 miljarder kronor per år.

Vår kultur

 

Jordnära

Vi är enkla och raka. Vi är tydliga och handlingskraftiga. Vi håller vad vi lovar.

Läs mer om Granngårdens kultur online på granngården.se

Engagerade

Vilja och intresse driver vår utveckling. Vi inspirerar varandra. Vi bryr oss.

Läs mer om Granngårdens kultur online på granngården.se

Kundfokuserade

Vi delar med oss av vår kunskap och glädje. Vi är lyhörda och affärsmässiga. Vi bygger goda relationer.

Läs mer om Granngårdens kultur online på granngården.se

Vinnare

Vi ska vara bäst. Vi vågar och lär oss. Vi har kul.

Läs mer om Granngårdens kultur online på granngården.se

Detta erbjuder vi

För den som har vilja, ambition och talang finns många vägar att utvecklas inom Granngården

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår jordnära kultur. Vi erbjuder en miljö och en arbetsplats där du får utrymme att utvecklas efter din vilja och dina intressen. Du blir en del av ett företag med lång historia som arbetar för att driva utveckling och samtidigt bevara traditioner.

 • Ambassadörer

  Vi som jobbar här är stolta ambassadörer av Granngårdens arv och värderingar. Som medarbetare hos oss blir du också en av våra viktiga ambassadörer. Från Granngårdens håll är det viktigt att erbjuda alla medarbetare goda förutsättningar till bra arbetsförhållanden och ett enklare liv, bland annat genom olika rabatter och förmåner. 

 • Kompetensutveckling

  I våra egna kompetensutvecklingsprogram finns olika steg att göra karriär och vi jobbar mycket med att utveckla befintliga och nya ledare. Ett vanligt sätt att utvecklas i sin karriär hos oss är att byta roll, profession eller avdelning. 

 • Ledarskapsprogram

  Granngården har, tillsammans med våra ägare Felleskjøpet, tagit fram ett nordiskt ledarutvecklingsprogram som kommer att rikta sig till samtliga butikschefer och regionchefer på Granngården.

  Ledarutvecklingsprogrammet baseras på de tre hörnstenarna; att leda sig själv, leda andra och gemensamt leda företaget framåt.

 • Läs mer om att jobba hos Granngården online på granngården.se

  Mår våra medarbetare bra så mår Granngården bra

  Vi tror på att vara enkla och raka. Att inspireras av att dela med sig av kunskap och glädje. Samtidigt vill vi inspirera och underlätta för våra medarbetare att leva det jordnära livet.

  Allas bidrag är viktiga och bygger på att du har egen drivkraft till både din egen och Granngårdens utveckling. Ledarskapet på Granngården handlar därför om att leda sig själv, att leda andra och att leda verksamheten. Mår våra medarbetare bra så mår Granngården bra.