Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Euroguard

Euroguard erbjuder tysktillverkade elstängselaggregat av hög kvalitet som är konstruerade för att minska elförbrukningen och förbättra driftsekonomin samtidigt som de minskar miljöpåverkan. Alla Euroguard-aggregat följer den nya europeiska säkerhetsnormen och är utrustade med smarta funktioner som ökar säkerheten för människor och djur vid kontakt med stängslet.

Tysktillverkade av hög kvalitet. Eurogauard elstängselaggregat har flera smarta funktioner som minskar elförbrukningen och förbättrar driftsekonomi och sänker miljöpåverkan. Alla Euroguard aggregat har 1 års åskgaranti och 3 års funktionsgaranti. De följer alla den nya Europeiska säkerhetsnormen EN60335-2-76:2010.

Driftssäkra och ekonomiska elstängselaggregat

Euroguard tillverkar elagregat och kretskort för elstängselaggregat som följer den nya Europeiska säkerhetsnormen EN60335-2-76:2010, vilket innebär att de är utrustade med en larmfunktion som kontrollerar stängslet och förlänger pulsfrekvensen och startar larmet då stängslet utsätts för en större förändring. Denna funktion ökar säkerheten för människor och djur vid kontakt med stängslet. I normalläge så har elförbrukningen reducerats markant - vilket ger fördelar både rent driftsekonomiskt men också gällande vår miljö- och klimatpåverkan.

Garanti på Euroguard elstängselaggregat

Alla Euroguard aggregat är tillverkade i Tyskland och har 1 års åskgaranti och 3 års funktionsgaranti.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1