Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Latz

Latz erbjuder ett välsmakande sortiment av kattmat och kattgodis. Tillverkat av Purina, har Lantz, tidigare känt som Pussi i Sverige, blivit ett populärt val för kattägare som vill ge sina fyrbenta vänner en god och näringsrik kost. Smakligt och uppskattat!

Med fokus på kvalitet och smak har Latz etablerat sig som ett pålitligt varumärke för kattmat och kattgodis. Hos Granngården hittar du ett brett utbud av blötmat och kattgodis för din pälskling.

Latz kattmat i gelé & sås

Latz våtfoder består av möra och saftiga bitar i gelé eller sås. Det finns flera olika smaker att välja mellan, så att du kan hitta något som passar din katts specifika näringsbehov. Våra produkter är utvecklade av experter för att säkerställa en komplett och balanserad kost som både tillfredsställer och smakar gott.

Latz kattgodis för lekfulla katter

Latz erbjuder även ett urval av oemotståndligt kattgodis. Perfekt för de stunder då din katt förtjänar något extra gott. Vårt kattgodis finns i flera läckra smaker som kyckling, lax och ost. Varje godbit är fylld med frestande aromer och utsökta smaker som din katt kommer att älska.

Så. Utforska hela sortimentet av Latz kattmat och kattgodis hos Granngården och hitta den perfekta maten för just din katt.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1