Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Horselux Hästfoder

HorseLux är ett danskproducerat hästfoder av hög kvalitet som täcker hästens behov – från fölstadie, fram till pension. Låt din häst välja mellan lusernpellets, fiberpellets och höpellets. Eller ett tillskottsfoder med riskli för att ytterligare förbättra din hästs hälsa.

HorseLux är ett danskproducerat, högkvalitativt hästfoder som täcker hästens behov under hela livet. Kraven på djuren som fritids- eller sporthästar är helt annorlunda än djur som rör sig på fria betesmarker. Det gäller från småföl till pensionen. Därför måste utfodringen noga övervägas och fortlöpande anpassas, under hela livstiden.

På HorseLux arbetar de målmedvetet för att utfodring av din häst inte ska behöva vara komplicerat. Som de säger "HorseLux - Keep it Simple".

HorseLux använder organiska mineraler och belagda vitaminer för att ge hästen optimalt upptag. Dessutom innehåller fodret mycket fibrer – både i strukturerad form och i pelletsform. HorseLux ser alltså till att din hästs hälsa alltid är optimal.

Här finner du alla våra olika hästfoder och hästtillskott.

Behöver du hjälp?

Vi finns här för dig! Kontakta vår kunniga och hjälpsamma kundtjänst via chat, telefon eller mejl – vi är bara ett klick eller samtal bort! ☺️

Kategori & Filter
    • Populära
8 produkter

Visar sida 1 av 1