Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Springyard

Springyards skovårdsprodukter och skotillbehör håller en mycket hög kvalitet och är särskilt anpassade för att fungera väl i vårt nordiska marknad. Skapade för att underhålla dina skor på bästa sätt. Springyard kommer från en översättning av "Brunngård" som är Sveriges största leverantör av skovårdsprodukter. Företaget grundades 1983 av Per-Ola Brunngård och har en gedigen historia bakom sig.

Skovård för vår nordiska miljö

Springyards skovårdsprodukter och skotillbehör håller en hög kvalitet och är anpassade för vår nordiska marknad. Skapade för att underhålla dina skor på bästa sätt. De tillverkar både skyddsprodukter och rengöringsartiklar för kvalitativ skovård.

Springyard kommer från en översättning av "Brunngård" som är Sveriges största leverantör av skovårdsprodukter. Företaget grundades 1983 av Per-Ola Brunngård och har en gedigen historia bakom sig. De härstammar från Sparsör utanför Borås. Idag ligger huvudkontoret i Viared mellan Borås och Göteborg. Målsättningen är att erbjuda effektiva produkter som är skonsamma mot miljön och säkra att arbeta med. Bl.a. var de bland de första inom sin bransch att utesluta flourkarboner i sina egna produkter. Paul Brunngård AB är ett stolt stödföretag till Naturskyddsföreningen.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
13 produkter

Visar sida 1 av 1