Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Alma

Vi är stolta över att kunna presentera ALMA - en unik hästkollektion i samarbete mellan Granngården och Get the Gallop. Kollektionen består av jordnära produkter som är skapade med hållbar design och naturvänliga material.

En unik hästkollektion

Fokus på hästen och naturen är kärnan för ALMA som prioriterar hållbarhet genom hela produktionen. ALMA säljs bara i Granngårdens butiker och här på granngården.se. ALMA hästkollektion är unikt framtagen för Granngården och består idag av schabrak, ulltäcke, ländtäcke, ullfilt, grimma och lädergrimma för hästen. Produkterna är designade för att hålla länge både vad gäller kvalitet och design. Den skandinaviskt stilrena designen ska kunna tilltala de flesta ryttare och hästägare.

Hållbara material och schysst produktion

Produkterna i kollektionen består av vegetabiliskt garvat läder, återvunnen polyester och biologiskt nedbrytbara naturmaterial. Dessa naturmaterial är bland annat ull och ekologisk bomull. Kollektionen är producerad i en kontrollerad miljö och med certifikat som Ökotex 100, Ökotex 1000 och Global Textile Standard. Alla produkter är väl genomtänkta och designade för lång hållbarhet. Detta gäller både kvalitet, passform och färgval. Idag finns det få självklart hållbara val för hästälskaren. ALMA’s miljö- och kvalitetstänk börjar därför redan vid designbordet för att svara på den efterfrågan som finns i hästvärlden.

Get the Gallop x Granngården – bara hos Granngården

Bakom ALMA står Get the Gallop och Granngården. Get the Gallop är ett nyskapande designmärke från Sverige grundat av bland annat Lisen Bratt Fredricson. Med produkter som Hay Bag väskor, hajtandspannband och ullfiltar har de skapat en plats för ny hållbar design inspirerad av klassiker från hästvärlden. Du hittar produkterna här på granngården.se och i alla Granngårdens butiker. Vi har ett brett sortiment av hästutrustning, ridkläder och ridutrustning.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
16 produkter

Visar sida 1 av 1