Gå till huvudinnehållet

Genomsnitt kund recension

Fyra Ess

Klassiska, skonsamma och effektiva produkter för både häst och hund. Fyra ess är mycket noggranna med sin produktion. GMP-anpassade lokaler med högsta krav på renlighet och kontroll. Anmälda och registrerade hos alla myndigheter såsom Jordbruksverket och Kemikalieinspektionen.

Klassiska skonsamma och effektiva produkter

Fyra ess är mycket noggranna med sin produktion. GMP-anpassade lokaler med högsta krav på renlighet och kontroll. Anmälda och registrerade hos alla myndigheter såsom Jordbruksverket och Kemikalieinspektionen. I deras produktlinjer hittar vi oumbärliga klassiker som t.ex. deras tassalva som passar utmärkt för att skydda tassarna mot isbildning, vägsalt, uttorkning mm. Det är en fet och vattenfri salva som är mycket dryg. Vi passar även på att slå ett slag för schampo och balsam-serien som är helt oparfymerad med pH-värde nära hudens egna för ett skonsamt och milt schampo. Sist men inte minst har vi den äkta Vetegroddsoljan. Rik på Linol och linolensyra och E-vitamin. Ger en fin päls och motverkar bl.a. mjällbildning.

Vi hjälper dig gärna!

Klicka på produkterna för att läsa mer om deras specifika egenskaper och innehåll. Om du har några frågor, glöm inte att du alltid kan kontakta vår kunniga kundtjänst för hjälp och råd! Vi finns för dig på chat, mail och telefon.

Kategori & Filter
    • Populära
11 produkter

Visar sida 1 av 1